torsdag 4 april 2013

BARA TAVLOR LÄNGS GOLVET

Alltså. Fortfarande står den där fjärilstavlan på golvet. Att det ska vara så svårt att slå i en liten tavelkrok i väggen. Har ju i och för sig tänkt mig en annan tavla där men så länge kan den ju få hänga där. Får bli helgens måste. 
Slå-i-en-tavelkrok-och-häng-upp-tavlan.

Så har jag landat i soffan med en ny tidning bredvid mig jag fick av Snickarn när han kom från Ica. Och jag ska bläddra i den och visa Snickarn soffbordet på framsidan i hopp om att han förstår vinken att ett sånt vill jag ha. Och ladda för fredag och helg. Som innebär middag men min solskensvän imorgon. Och date med Snickarn på lördag. 1-års kalas för den absolut sötaste och skönaste Ellen på söndag. Och däremellan lite måla, flytta in skåp och promenad med Wilmabus i hennes ny skor som hon är så där larvigt stolt över.
Först fredagsjobb bara. En intensiv sådan men det är ju så jag trivs.

Hoppas ni har en fin kväll!
Imorgon tar vi fredag!


Kramar!


1 kommentar:

  1. Det kan vara nog så svårt med en tavelkrok!

    Jag har ett jättefint tryck som jag vill ha upp men måste först skaffa en ram!

    Den är så fin den där Fjärilstavlan!

    Ha en fin helg Kram Jenny

    SvaraRadera