torsdag 18 april 2013

BARA TORSDAGKVÄLL

Här tillbringar jag kvällen. Snickarn har flytt på hockeymatch så har kvällen för mig själv. Och jag ska som man brukar på torsdagar njuta in helgen som väntar. I helgen då jag ska på festlig vinprovning, vara barnvakt åt två minitigrar som ska sova här på lördag. Och förhoppningsvis hämta en möbel som jag längtar efter att få ställa i hallen. Och vara ute, plantera blommor med Wilmabusan på trappen var det ju också. 

Men det är i helgen, nu ska jag kika runt hos er.
Hoppas ni har en fin kväll!

Kramar

9 kommentarer:

 1. Skönt med lite egentid.
  Mannen i vårt hus var iväg igår en sväng och när Stella somnat kunde jag bestämma både över tv-dosan helt själv och ha datorn i knät samtidigt utan att behöva känna mig det minsta osocial ;)

  Låter som ni har en riktigt mysig helg framför er, här vankas det ju tyvärr jobb efter en riktigt skön frivecka.

  Ha nu en fortsatt mysig kväll, kram Malin

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig bara vara kväll, skönt med egentid....Vilken mysig helg som väntar, själv har jag inga planer, rätt skönt det med. Ha en skön kväll i soffan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Ni har det så himla fint!
  Blir så inspirerad varje gång jag kikar in, bara längtar efter nya inlägg från dej ;)
  Möbeln i köket blev ju kanonfint! Perfekt med lite extra förvaring sådär. Skålen, är det RIF? Ser ut som det, men jag har inte sett de mönstret innan. Fin är den ;)
  Och muffinsarna ska jag testa!
  Ha en mysig kväll de lilla som är kvar :)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jo, vet du om att du har sån där "verifiering" när vi ska kommentera din blogg? Det är ju såklart upp till var och en att ha det, men det är så jobbigt :P Ibland ser jag inte alls vad som står.. skulle underlätta att kommentera om du tog bort det ;P
  Kram igen

  SvaraRadera
 5. Hej hej!

  Du har så snyggt!
  De där sötsakerna i tidigare inlägget såg riktigt smarriga ut. Jag kör ju sockerfritt i hela April och det har gått jättebra men idag har jag kännt mig riktigt sugen på något sött men det är bara att bita ihop;)
  Så kul, min Gustav både jobbar och spelar fotboll i Arboga:)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Ibland är det skönt att få en kväll för sig själv :-).
  Det låter som att du har en riktigt härlig helg att se fram emot! Hoppas du får hämta hem möbeln.
  Ha en fin fredag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Härligt med lite egentid :) och ännu härligare med fredag stor kram Diana

  SvaraRadera
 8. Godmorgon =) Härliga fredag, och i helgen ska det bli soligt och fint. Finns hopp om trädgårds pyssel, det gillar jag. Kram och ha en toppen dag

  SvaraRadera
 9. Vad roligt det låter med vinprovning.
  Kram.

  SvaraRadera