fredag 3 maj 2013

BARA FREDAG IGEN
Alltså. Jag kan inte sluta titta på den här bilden. På två småkusiner som här ser ut som två små lortungar. Fem veckor skiljer de emellan dem. Så när som på 25 minuter. 


Så har vi fredag igen. Och det är ju nästan så man blivit lite bortskämd på det här med helger och ledigt. Men skönt ska det bli. Och helgen är inte så värst planerad förutom att jag och Wilma har en tjejhelg bara hon och jag lördag till söndag när Snickarn åker till huvudstaden för att se hockey och roa sig med de andra grabbarna. Så jag och Wilma ska fylla dagarna med flera sittningar fika. Och besöka storstan och de där tjejerna jag tänker på så ofta men alldeles för sällan tar mig tid att höra av mig till. Som jag hängde med nästan dygnet runt när jag studerade där. Tentapluggade med. Och gick på stan och shoppade fast vi egentligen borde sitta kvar i skolan lite till. Gick på kåren. Och på efterfester tills solen gick upp. Och hade söndagsångest tillsammans. Ja. Levde studentliv och hade det för himla bra. Några av de tjejerna ska jag träffa. 
Så det och lite annat blir det den här helgen.


Men förs en jobbdag och en fredagskväll med Snickarn. 


Kramar 
5 kommentarer:

 1. Å vad härligt att träffa gamla pluggisar igen. Jag hoppas ni får riktigt trevligt.

  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Söt bild :) De ser ut att leka bra ihop! Härligt att ha kusiner i så nära ålder.

  Mysigt att ha lite egentid med tösen. Har ni några planer?

  Njut av solen idag ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilka godingar... barn ska vara sketna ;-) *ler
  Lät som en härlig Valborg.. skönt och ibland behövligt med en barnfri kväll!

  Vi har också en oplanerad helg eller ja du vet ju själv med småttingar så är det ju fullt upp mest hela tiden iaf.. men en hemma helg blir det!

  Sv: jag förlorade min mamma för två år sen i cancer... man lär sig leva med sorgen men ibland är vissa dagar jobbigare än andra!
  Hoppas att du får en toppen helg med tjejerna.. och att solen och värmen får oss att njuta lite mer av helgen.. för snart är det ju onsdag?fredag? helg mitt i veckan igen!
  kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild. Här kör jag på samma ordspråk som vi hade till våra hästar förr. En skitig unge är en lycklig unge ;)
  Låter som ni har en riktigt trevlig myshelg framför er.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Kikar in för att önska en fin helg!

  Allt bra med er?

  Här är vardagen igång igen.

  Kram, kram!

  SvaraRadera