tisdag 14 maj 2013

BARA HA DÖRREN ÖPPEN
Här får ni en glimt in i rummet bredvid Wilmas. Som jag tänkt skulle ha varit klart för längesen. Det är det inte nu heller men den stora klädställningen är borta iaf som stått där och allt annat som inte skulle vara där. Så nu kan vi ha dörren öppen. Utan att mötas av största klädställningen mitt på golvet eller en massa andra onödiga saker som inte ska vara där. Istället står det vita lilla skrivbordet där inne. Och en soffa och tv som inte syns här.
Så håll tillgodo så länge:)Ikväll är det ljus och mys i soffan! 

För det har varit grått och kallt hela dagen och när jag cyklade hem från jobbet så piskade regnet i ansiktet och byxorna satt som klister runt låren av allt regn.
Så nu är det uppkrupen i soffen som gäller. Under filten och med lite kvällsfika på bordet.


Ha en fin kväll ni med!

Kram kram4 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg och hem ♥

  SvaraRadera
 2. Ett sådant "skräp" rum finns nog hos många hihi... man har storartade planer.. jag har iaf för våran tvättstuga, för det är ett skräprum idag och med mig och mina familjemedlemmar som tränar x antal dagar i veckan så ligger ju kläder/skor högt och lågt..
  Ja kanske jag är lite lat också ;-) men snart så ska det bi ordning där...
  Här är också tv och soffa, regnet kom nu på kvällen...
  Hoppas dagen varit bra förutom klistade byxor i regnet

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vilket fint rum!
  Här hos oss har vi flera såna rum, det värsta är mitt pysselrum som aldrig riktigt blev ett pysselrum utan mest fungerar som ett förråd för möbler och sådant som jag inte vet vad jag ska göra med (läs borde kasta:) men men nån dag ska jag ta tag idag;)
  Idag lyser i alla fall solen på oss!:)

  Ha en bra dag!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Ser riktigt snyggt ut där inne.. Visa meeeer ;)
  Visa varje liten vrå hos er, ni har det så fint!

  Det svarta skåpet gillar jag jätte mycket! Tycker det passade bra där mellan kök och vardagsrum. (Om jag nu förstått planlösningen rätt?)

  Sov gott!
  Kramar

  SvaraRadera