torsdag 30 maj 2013

BARA HA EN LÄNGTAD TORSDAGKVÄLL

Vardagsrummet ikväll


Så blev det torsdagkväll och det känns så skönt att jag vet inte vad. Alltid längtar man ju till fredag men ibland lite mer än vanligt.  Har haft fullt upp på jobbet den här veckan. Och även efter jobbet. Så har blivit sena kvällar men med roliga aktiviteter och när jag är mitt i det är jag som en speedad duracellkanin. Och jag trivs. Som fisken i vattnet. 

Men så får vi torsdag och tempot saktas ned. Och jag får komma hem till en Wilmagos som har skött sig helt perfekt på inskolningen den här veckan. Och en Snickare som fått vår lilla busunges sandlåda på plats. Och han har monterat två pallkragar åt mig på baksidan. Och jag varvar ned genom att plocka lite hemma och planera för planteringen i pallkragarna. Och det är så skönt. Så skönt att ha torsdag. 
Och att vara hemma. Hos min lilla familj.

Så nu är tempot rätt lågt. Och imorgon är det jag som ska lämna Wilma på dagis. Och sen hämta henne efter lunch för att ägna hela eftermiddagen åt henne. 
Så fredag, du är efterlängtad.


Kram till alla ni fina som kikar in här!
 Det gör mig så glad:))

2 kommentarer:

 1. Håller med, längtar mycket efter helgen! Men imon blir det inget mys hemma för då ska jag bort.
  Supersnyggt i ert vardagsrum, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Åh vilket vackert hem du har!

  Skön fredag till er!

  /Nina

  SvaraRadera