måndag 6 maj 2013

BARA HA EN MÅNDAG


Köket ikväll och båda hyllorna är på plats i köket. Och jag är nöjd. Väldigt nöjd.


Måndag och jag har lidit av måndagströtthet hela dagen. Spelar ingen roll att det är kortvecka. Eller att solen hittar in och ger finaste morgonljuset. Och även fast det är helg redan på onsdag så känns det som en evighet till dess. Jag lider ändå måndagströtthet och när Wilma väcker oss 05.00 försöker jag få henne att snooza så många gånger det bara går genom att spela om "old MacDonald had a farm" säkert hundra gånger innan jag masar mig upp.

Så med gäspningssjukan hela dagen och flera koppar kaffe så inte siffror och bokstäver trasslar ihop sig till en enda stor svart klutt på skärmen så har jag tagit mig igenom måndagströttheten. 

Men snart ledigt igen mitt i veckan. Och vi planerar för tapetsering i tvättstugan och rivning av altan. Så ideér på altan och utemöbler blandat med tapet och kakel till tvättstugan snurrar i huvudet. På ett roligt och bra sätt så kanske är det. För mycket snurr i huvudet så tröttheten tog över istället.

Men låt så vara då!
Det är ju altan och tvättstuga på gång.


Hoppas ni haft en bra måndag!

Kram 8 kommentarer:

 1. Älskar ert kök! Så öppet och ljust :)

  Nää va seg dag du haft. Kramp i käkarna nu då? :P Du får nana i fatt i natt. Inte de lättaste med morgonpigga små frön dock..

  Oj va många projekt ni har framför er! Pust ;) Men en härlig altan är ju aldrig fel! Blir den stor? Inglasad något?


  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Fy bubblan vilken morgonpigg buse. Stella hade några sådana nu när solen och värmen kom. Men hjälpte att vi skjutit till hennes dörr lite så inte ljuset från matsalen och köket når henne. Så nu sover hon oftast till efter sex iallafall.
  Spännande med era projekt. Här läggs ju nytt tak och så lite småprojekt i trädgården. Men sen när jag går hem i slutet av maj ska Stellas nya rum fixas.
  Tack, Bm besöket gick bara bra. Alla världena var kanon och jag är väldigt tacksam över att inte behöva äta något järn alls denna gången. Men magmåttete lite litet så ny koll om en vecka igen.
  Hoppas nu du sover gott så du slipper vara även tisdagstrött ;) kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Fint kök! Gillar det massor!:)
  Om jag fick ändra/göra om något i vårt hus så är det köket, I dont like it;) Annars är jag rätt nöjd, haha..

  Förstår precis vad du menar, trots kort vecka känns den otroligt lååång:)
  Men så spännande och kul med alla era renoveringsprojekt! Så roligt att få det precis som man vill ha!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Vilket fantastiskt fint kök!!
  Den svarta lampan va ju bara så snygg
  Skönt o höra att de är fler som har knep för att få snozza så långe som möjligt;).
  Låter som roliga projekt, kan tänka mig att de snurrar för fullt i huvudet, de gör de med här för tillfället fast de är väldigt skoj:).
  Ha de gott
  Kram på dej

  SvaraRadera
 5. Ni har sååå fint kök! Åh vad jag önskar mig lite tillskott i pengakassan så att vi kan renovera vårat kök :).

  Jag har också varit oerhört trött idag, jag som haft en sådan lugn och avkopplande helg borde ju vara fullpumpad med energi, men inte.

  Men snart har vi ledigt igen, härligt!

  Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Ert kök är såå fint!!

  Hoppas du får en toppendag!

  kram Therese

  SvaraRadera
 7. Hej helt galet vackert i ditt kök!!

  Hmm inte kul med en busunge som vaknar tidigt. Har haft den tiden jag med.

  Kul med massa renoveringsprojekt. Här ska bytas fönster om några veckor.
  Men tvättstuga står också på önskelistan

  kram Camilla

  SvaraRadera
 8. Oj oj här är vi också uppe tidigt... Halv sex imorse :) lite tidigt, jag skulle iofs t jobbet så skulle upp i vilket fall ;)
  Men det går inte att natta om honom...
  Så fint ni har i köket, vårt kök är fyra år (inte vi som byggde huset och valde kök) men det är liksom to much standard över det tom min man som satt många kök i sitt snickar liv håller med mig... Men nä nu känns det som utsidan är prio, kan avvakta och hämta inspo till hösten kanske...
  Hoppas du känner dig piggare idag, vissa dagar är bara så fruktansvärd tröttsamma

  Kram vännen
  Sandra

  SvaraRadera