måndag 27 maj 2013

BARA HA EN STOR LITEN TJEJ HEMMAWilmabus hemma hos sin mormor och morfar i lördags!

Måndag.

 Och idag ska lilla Trollungen börja skolas in på förskola. Så den här veckan blir det till att njuta sista veckan som hon får vara hemma med sin pappa. Som hon kan spring omkring i sitt nattlinne tills klockan hunnit blivit lunch. Och det fortfarande inte finns några tider att passa. Och vi måste köpa cykelhjälm till henne. Och jag ska ut och provköra henne på cykeln. Och vi ska se till att hon har alla det där bra-att-ha-på-förskola-grejerna. Men framförallt ska jag försöka bromsa in tiden lite innan nästa måndag. Och njuta av att hon fortfarande är hemma. Och ladda för att hon och jag ska in i nya morgonrutiner nästa måndag då en tid på förskola finns att passa. 

Och fram för allt ska jag försöka vänja mig vid tanken att hon faktiskt blivit så stor så det är dags för förskola.
Gör man någonsin det. 

Så nu måndag. 
Sista med en trollunge och en pappaledig Snickare hemma

Ha en fin måndag!
Kram


3 kommentarer:

 1. Oh, det är ju en jobbig känsla det där när de ska börja på förskola. Det är ju så många tankar som snurrar runt i huvudet, kommer de att ta hand om det bästa man har här livet på ett bra sätt, kommer de att trivas??? Jobbiga tankar men man vänjer sig och de har det ju så roligt och bra på förskolan.

  Jag vabbar med lillgossen idag men lilltösen bönade och bad om att få gå till dagis ändå så då fick hon göra det.
  (kollade såklart med dagis så att de inte var rädda för smitta, men det är vanlig förkylning gossen har så då tycker det att det är helt ok att syskonen kommer ändå). Men det känns märkligt att lämna en och ha en hemma men jag ser det som positivt att hon trivs så bra på sin förskola :).

  Lycka till med inskolningen och ha en riktigt skön dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Hejhej. Jag förstår att det är många känslor nu för dig. Det var ett tag sedan för mig, men jag kommer ihåg dom väl. Ta vara på den här veckan :) Vad söt hon är wilmabus i sommarklänningen ;)
  /mia

  SvaraRadera
 3. Jag minns inskolningen med äldsta (för ca 7 år sen) det var med blandade känslor... Och nu i Augusti ska vi skola in minstingen... Oj vad tiden rusat!
  Oftast tror jag att de får de ganska bra, man oroar sig nog mer än vad man behöver!
  Hoppas du hade en härlig morsdag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera