onsdag 8 maj 2013

BARA HA HELG IGEN


Sådär. Då har vi helg igen. Och solen lyser och värmen börjar ju bli så där skön så jag kan skippa jackan och välja kavajen till jobbet istället. Vilket tonårstjejerna jag möter varje morgon gjort för länge sen. Är barfota i skorna och har jackan uppknäppt. Tänk den tiden när barbent och knottriga armar gick före allt annat som eventuellt kunde vara lite varmt och skönt. 

Kl 13 slutar jag idag också så har hela eftermiddagen på mig att njuta av solen och trollungen på baksidan av vårt hus. Och se hur altanplatsen mer och mer ser ut som en enda stor sandlåda innan reglar och trall är på plats. 

Men först en kort kort arbetsdag!

Ha en fin onsdag!

Kramkram8 kommentarer:

 1. Ja hur skönt är det inte med helg igen?! :) Jag jobbar i o för sig på fredag, men ändå... Inte så mycket barn på jobbet då.

  Haha, ja visst minns jag också när man FRÖS in våren, huuua! Tur man har kommit ifrån det :)

  Ha en skön dag fina du!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej tjejen!!

  Hur är det?

  Här är allt bara bra. Tyvärr ingen tid över för bloggen på kvällarna. Har så mycket annat att göra. Lite tråkigt för jag saknar er alla. Men hoppas tiden kommer igen snart.

  Vad hittar ni på denna vecka?

  Kramen Maria

  SvaraRadera
 3. Vad underbart härligt det låter. Kram.

  SvaraRadera
 4. Så härligt!! Det är en speciell känsla med våren! Ha en go kommande Kristi Himmelfärdsdag!

  SvaraRadera
 5. Ja, maj har verkligen visat sig från sin absolut bästaste sida. Helt underbart väder. Men här behövs en del regn nu känner jag, fast tycker det kan komma på natten. Ösregn om natten och strålande sol på dagen :)

  Hoppas ni fått en riktigt mysig em och kväll, kram Malin

  SvaraRadera
 6. Nämen vilken liten söötis! Så go.

  Ja det är så härligt med vårväder.. hoppas det fortsätter i den takten :)
  Må så gott.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
 7. Härligt med helg igen! Hoppas att din blir underbar!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Helg ja? Blir lite tokigt med dessa dagar...
  Så kul att altanen börjar ta form...
  Hehe vad "gammal" jag känner sig när ungdomarna går lättklädda, men min jacka stannade också hemma igår... Minns när man sprang mellan uteställena som yngre i tunna kläder mitt i vintern, om man frös??? Inget jag minns iaf hihi!
  Hoppas dagen har varit bra!
  Stor kram
  Sandra

  SvaraRadera