tisdag 28 maj 2013

BARA HA JOBB OCH TRAVDAGTre nya favoriter från HM, t-shirt, kavaj och leoskorI morse väckte lillhjärtat oss 04.45. Gäsp! Så efter alldeles för tidigt morgonmys med henne och Teletubbies så är det nu dags att ta tag i dagen. Ett par koppar kaffe och ansiktet i en kalldusch så är jag snart redo för jobbdag. 

Och sen blir det att åka på trav. 
Tippa på favoritnamnet och infinna spänningen av att det kanske ger en liten liten vinst. Och eftersom jag är gammal inbiten hästtjej som tillbringat jag vet inte hur många dagar i stallet. Och jag vet inte hur många tidiga helger på väg mot tävlingar. 13 års hästliv som jag kan sakna nå enormt. Så vet jag att jag kommer sukta och längta efter att ta upp det igen. Ridningen.  Känslan och det där häftiga med att  tappa fokus på allt annat. Det enda som existerar är jag, hästen och den där förvända galoppen som bara ska bli bra.
Fasen vilken känsla det gav. 
Och jag borde ringa stallet och boka in mig på en grupp till hösten.

Men idag var det jobb. Och trav. 
Och suktet efter de fyrbenta gamla vännerna. 


Ha en fin tisdag!
Kram

6 kommentarer:

 1. Hej fina kläder, gillar verkligen hm.
  Så fin klädställning också, vill ha likadan i mitt blivande dressingroom.

  Åh tidig morgon, de har vi som tur va gått ifrån. Hon är 3½ o sover till 7-8 på morgonen, lyx :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Oj, tidig morgon! Men så är det ju till och från med barn. Bara att njuta de dagar de sover lite extra!
  Fin dag till er & tidig kväll kanske!? ;)
  Kram Frida

  SvaraRadera
 3. Snyggt. HM har mycket fint och prisvärt. En favorit där man lätt slinker in och kommer ut med en påse eller två :) Ha en go kväll. Kram Nina

  SvaraRadera
 4. fyy för att bli väckt den tiden, kaffe är ett måste. Kom ihåg en period när jag fick vara uppe mellan 02-05 och titta på Drömmarnas trädgård varje natt. Inte den bästa av tider inte :)

  Härliga bilder! Kram

  SvaraRadera
 5. Åh det är lite väl tidigt det där... Hoppas ni får sova längre imorgon :) Det klart att du ska ta upp ridningen igen, jag har just kommit hem från ett pass i underbart väder! Det är så himla kul och bra träning också! Hoppas du hittar nån häst som behöver ridas eller en bra ridskola att rida på. Ha en fin kväll, kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Man skulle nästan kunna tro att jag skrivit inlägget själv.
  Vi hade egna hästar i ca 13 års tid och innan det bodde vi i det "lokala" stallet all övrig tid efter skolan.
  Saknar det så galet ibland men vet att jag varken har tid eller ekonomi för det just nu.
  Men visst hoppas man att det ärvs nedåt i generationen så man kanske kan ha en framtida gemensam hobby ;)
  Hoppas ni iallafall fick en riktigt mysig kväll, och kanske lite tipp-vinst?
  Kram Malin

  SvaraRadera