tisdag 7 maj 2013

BARA HAFT VARMASTE DAGEN
Så har det kommit in vitsippor på bordet som jag plockat från altan innan allt rivs bort.Har ni också haft varmaste dagen på jag vet inte hur länge?

Vilket jag tror vi haft. Så skönt. 

Så när jag kommer hem står altandörren på vid gavel. Trollungen springer tjutandes inne med sina gummistövlar på sig. Slår på fönstret och slutar inte förrän hennes pappa ska se henne och vinka till henne. Och ute är halva altan bortriven och istället ligger reglar där. Och jag drömmer lite om altan som om ett par veckor kommer vara klar. Blir ju som att få ett rum till. Eller mer som en stor dansbana av trall.

Och fortfarande lyser soler fast klockan närmar sig nio och det är så skönt ute.


Så tisdag och varmaste dagen på länge.
Och helg imorgon.
Bara det gör en piggare än gårdagen.


Stor stor kram till er alla som kikar in här:))


5 kommentarer:

 1. Härlig dag! Synd bara att jag inte var ute så mycket. Barnen kastade sig i solstolarna så fort de kom hem. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Japp, varmaste dagen hittills! Ljuvligt!
  Så fina bilder från ert fina kök!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Det är helt underbart att värmen är här, säger en som inte har lärt sig att solen är stark på våren... Samma visa varje år, att jag aldrig lär mig :) Vad kul med ny altan, hoppas på bilder när det är klart :) Ha de fint, kram

  SvaraRadera
 4. åh så fint du har det! och ja värmen... så välkommen och såå eftrlängtad!
  kram

  SvaraRadera
 5. Åh så fint!! Så mysigt med vitsippor!

  SvaraRadera