torsdag 23 maj 2013

BARA KALASMÄTT

Liten nybadad trollunge i sin morgonrock!Ikväll har det varit kalas för min bror och hans Maria. Och Maria är så där bra på att baka att jag alltid blir så mätt så jag i princip rullar hem. Det var kladdkaka med vispgrädde, knäckig äppelkaka, chokladbollar, varma goda bullar och så typ 7 sorters kakor. Så nu är jag fortfarande så mätt så jag nästan mår lite illa. (Ni vet man var tvungen att smaka av allt och tog självklart för stor bit av allt också). 

Så nu är jag mättande utslagen. 
Och längtar efter fredag. Bästa skönaste dagen.

Hörs då!
Kram kram
2 kommentarer:

  1. Haha, ja det är konstigt att man aldrig lär sig ;)
    Underbara kvistar du plockat in.
    Hoppas ni får en riktigt härlig fredag ny och trevlig helg. Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Men lilla gosgroda! Så söt! Och jag vet allt för väl vad du menar! ;)

    SvaraRadera