lördag 4 maj 2013

BARA LÖRDAGKVÄLL


Så har vi nyss kommit hem från storstan. Wilma har jag precis nattat så nu blir det en solokväll för mig. Hur skönt kan inte det vara ibland? Så jag ska jag ägna mig åt det jag köpte med mig hem från affärn. Tidning, choklad och i glaset någon ny Lokasmak (hur många smaker kan det finns i Lokahyllan egentligen) jag kom över och det ska jag varva med några penseldrag på den andra hyllan som ska upp i köket. 

Och dagen då. 
Jo. Mysigaste dagen som jag och Wilma har fikat oss igenom med dessa vänner jag inte träffat på så länge. Men ändå känns det som om vi sågs igår. Rollerna sitter i. Känslan för varandra. Och framför allt blir man ju så påmind om att man tycker så mycket om dem. Och verkligen verkligen vill att den där helgen ska bokas in då vi ses igen. Eller bara den där grillkvällen vi pratade om.
Så snart. Mycket snart ska vi ses igen.

Nu bläddra tidning innan penseldragen!

Ha en fin lördagkväll!
Kram kram!


4 kommentarer:

 1. Hej du!

  Låter som du o Wilma haft en toppendag i storstan, är det Stockholm kanske eller?:)
  Här har vi en myskväll, kollar på hockey, dricker ett glas vin och har det gott:)

  Ha en fin kväll kära du!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Härlig dag...
  Jag njuter verkligen av att ibland får vara "ensam hemma" på kvällarna när barnen sover och min man jobbar (skift jobb).
  Soffläge nu och som alltid på helgerna skit på tv, nästa helg måste det bli en filmkväll, det var ett tag sen!

  Njut av go choklad och tidning
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Låter som en riktigt härlig dag. Och underbart inlägg innan om mammakännslorna. Det är verkligen galet hur livet kan förändras så mycket, till det bättre. Och galet jur. Man kan älska en sådan liten människa så mycket samtidigt som de verkligen kan reta gallfeber på en ;) Stella är inne i en galen trotsperiod där hyssen avlöser varandra med universums sötaste och mest finurliga lilla min.
  Hoppas du fick en mysig kväll. Ha nu en skön söndag. Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Man borde faktiskt unna sig ett magasin och färska snittblommor varje fredag. Hoppas du fått en trevlig helg så här långt. Kram.

  SvaraRadera