fredag 3 maj 2013

BARA VIN, OLIVER OCH LITE ANNAT


Fredagskväll och jag damp precis ned i soffan och det med en stor skön suck. För ikväll blir det hemmakväll. I soffan. Med vin som jag smuttar på. Och med kalamateoliver som jag äter så kärnhögen växer högre och högre på bordet. Och med Snickarn i schäslongen bredvid mig som nyss varit och köpt den största godispåsen till oss. 
Ja, allt det blir det och det är ju alldeles fruktansvärt mysigt och som balsam för kroppen.


Och på bordet i köket står liljor som precis börjat slå ut och snart kommer börjar dofta så starkt att det sticker i näsan. Men så lyxigt så imorgon när jag är i storstan ska jag gå på Stora Torget och handla nya snittblommor av blomgubben. I de allra finaste färgerna. Och ett citronträd som jag inte lyckats hitta i min lilla stad. 
Det blir det imorgon.

Men nu är det fredagsmys. Och lite heja Sverige.

Kram till er!
2 kommentarer:

  1. Åh vilka fina liljor!! Jag köper också hem snittblommor titt som tätt, det är verkligen vardagslyx:)

    Hoppas du får en härlig dag i storstan imorgon

    Kram Therese

    SvaraRadera
  2. vad fint du har i köket! Är så sugen på sådana tolixstolar, trivs du med dina? Kram Nilla

    SvaraRadera