onsdag 5 juni 2013

BARA ATT HA SOM EN FREDAG

Som många andra har jag fyndat "träsko" på Ica Maxi. Superfina och sköna!Det är ju som fredag idag. Och det hade jag som lite glömt så det känns ju extra skönt med lillördag som också blir som en fredag. Så då tar jag helg och det är med strålande sol och en längtan efter mina tjejer i Malmö som jag åker till på fredag. Först ska vi bara fira nationaldag. En ledig dag och det känns ju hur skönt som helst.

Men det är imorgon. Idag är det onsdag och jag önskar er en fin sådan
Kram kram

1 kommentar:

  1. Så skönt, riktig kortvecka.
    Haha, så härliga bilder från cykelpremiären med. Känner igen det där med hur fjantigt kul "premiärerna" är. Men en första gång är alltid stort. Så fjantar mer än gärna =)

    Ha nu en riktigt skön Onsdag, kram Malin

    SvaraRadera