onsdag 26 juni 2013

BARA BAKAT CUPCAKES


När jag bestämde mig för att baka på förmiddagen när regnet ändå skulle smattra hela dagen så kunde jag liksom inte sluta tänka på det. Ni vet till slut har man nästan bestämt sig för att baka både bullar och sju sorters kakor. Och jag fick för mig att ja skulle kunna yra omkring i köket som en riktig bullmamma med skålar överallt. Receptböcker framme. Och vispen i ena handen och Trollungen på andra armen. 

Men jag hejdade mig och insåg att jag varken är bullmamma eller så mycket för det här med stök i kök.
Så det fick bli 1 sorters cupcakes och då Leilas Classic cupcakes med lemon frosting under ordnade förhållanden:) 

Så himla lätta och goda. Och jag hade i röd karamellfärg i frostingen för att få dem ljusrosa och så hade jag köpt små mini marshmallows som jag prydde dem med. Och vi hade besök av Wilmas kusin Sköna Ellen som fullkomligt älskar att fika. Se bara vilken jag-älskar-att-fika-posé. 

  
Formarna är från House Doctor och köpta i en liten fin butik i Köpenhamn. 


Och Trollungen älskar också att fika. Hur kan man inte liksom.
Så nu nersjunken i soffan. Och tycker det har varit rätt mysigt med en dag med sommarregn.
Hur har ni haft det ikväll?


Kramar

3 kommentarer:

 1. Gott gott....jag har syltat och saftat i kväll, det gillar jag. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Mums för cupcakes! Här har jag haft helledigt i regnet men inte hunnit med alls det jag hoppats på...
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Ursöta cupcakes och bebis med för den delen :) kram Diana

  SvaraRadera