tisdag 18 juni 2013

BARA DET HÄR MED ATT FOTADet här med att fota och redigera bilder.

Det har jag aldrig hållt på med förut. Och nu är det min passion. Något jag bara vill lära mig mer och mer om. Så skulle kunna sitta varje kväll framför datorn och pilla med photoshop. Drar i kurvor. Öka något. Minska något annat. Alltid med en tallrik fil bredvid mig. Och jag hör sambon snarka. Wilma som tuttar på nappen. Och när jag tittar upp från skärmen är det bäcksvart i hela huset och jag har inte ens märkt att det mörknade. 
Men det gör inget. För jag kan inte slita mig. Kan leta efter ett verktyg i veckor. Googla, sucka och dra mig i håret för att jag inte hittar det. Men så bara hittar jag det. Och det går ett rus i kroppen. Det är så häftigt att lära sig mer. Om någonting nytt.


Nu jaga en pigg och frisk Trollunge och bege sig till dagis och jobb!


Ha en fin tisdag!
Kram kram2 kommentarer:

 1. Ja man kan ju pilla massor. Dock använder jag bara det enkla verktyget picmonkey.com. Får till bättre ljus och beskär lite osv. Ska nog inte ladda ner photoshop för där blir jag nog isf fast hehe. ;-)

  Önskar att jag kunde sitta uppe som du. Vi har en liten som sovvägrar och får ligga och försöka få henne att sova i ca 2 h så när hon slockat så däckar jag bredvid 1 minut senare haha. Turligt nog är dessa "faser" övergående. :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh ja visst är det kul :) Önskar med att jag kunde mer. Sen har jag bara ett gratisprogram än så länge med som jag vill byta ut.

  Sv. ja parfymen har kommit :) Åh jag gillar den! Doftar verkligen tvätt :D

  Ha en fin kväll!
  Kramar

  SvaraRadera