måndag 17 juni 2013

BARA DET SISTA AV MALMÖDAGARNA


Ja, jag har ju hur många bilder som helst från Malmödagarna. Men det här får bli den sista bildkavalkaden. Tror jag..;) 

I varje fall så visade sig Malmö från sin finaste och blåsigaste sidan på söndagskvällen när vi gick längs vattnet och bara njöt av stunden. Och jag har förälskat mig så i Skåneslätterna och Malmö. Närheten till havet. Köpenhamn. Och så mycket annat som finns där nere. Så i sommar tar jag med mig sambon och lilla Trollungen och åker dit igen. Bara för att uppleva allt det där igen. Men den gången med de där två som utgör min lilla familj. 

Nu mot jobbet!

psst, första bilden är från lördagskvällen. Och jag älskar mina svarta, tunna, slappa och sköna byxor jag rotat fram i garderoben. Ett par gamlingar från Gina.


2 kommentarer:

 1. Åh älskar att se bilder och bli påmind om den helgen! Speciellt nu när jag är på jobb och helt slut. Hörs innan midsommar. Puss Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej ♥

  Åh så mysigt ni ser ut att ha haft det. I Love Malmö, så mysig stad.

  Hoppas allt är fint med dig och att du har fått en bra start på nya veckan.
  Kram Amanda

  SvaraRadera