fredag 28 juni 2013

BARA FREDAGSKÄNSLA

Byxa och linne från Lindex
Så kom fredagen. Och solen med den. Och jag fortsätter att träna med kameran. Vet inte om jag ska titta framåt, lite snett eller kanske lite nedåt för att få till en bild som känns okej. Ovan och inte alls bekvämt känns det men jaja. Hur som helst så har jag fått i mig min kvarg med fun light och hallon från frysen som just nu är favoriten på morgonen. Och Trollungen har kutat runt hemma sedan halv sex. Och dansat till krokodillåten som alltid på morgonen.
En helt vanlig morgon förutom att vi har fredag idag. Och det känns ju extra bra.
Kram till er!

5 kommentarer:

 1. Härligt med fredag :) stor kram Diana

  SvaraRadera
 2. Hej tycker de där allt ser bra ut :)

  Kikade efter din blus i leopardmönster du visade på insta men Hm i stan har inte den buhu
  Den va ju så fin

  Ha en skön helg
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att du blir mycket bra på bild! Jättesnygg är du!
  Ha en fin fredag.
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Fredagar gillas skarpt....Jag tycker du är duktig med kameran. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Tycker du får till jättebra bilder med kameran! Sen är det väl så att en skönhet gör sig alltid bra på bild:)
  Fredagskänslan är den bästa känslan näst efter semesterkänslan:)

  Ha det gott!

  Kram på dig

  SvaraRadera