tisdag 25 juni 2013

BARA GUBBAR OCH ALLSÅNGIdag visar jag vardagsrummet där det inte händer så mycket alls just nu. En ny affisch har kommit upp av Yoko Ono men thats it. Det blir som lite stiltje på inredningssidan inomhus när sommaren kommer. Känner ni samma sak? Men i huvudet inreds det så efter sommaren är idén ny soffa, soffbord och svarta vitrinskåpet ska få en ny plats. Och flera nya plancher.


Nu sitter jag i soffan men en stor skål jordgubbar med mjölk och hårt bröd i. Tittar på premiären av allsång på skansen. Som är så där helyllemysigt att titta på att man kommer på sig själv att sitta och le och gunga med i musiken. Så där lite fånig känner man sig.  Men är det allsång så är det. Och Carola vår sångdrottning nummer 1 är så där fantastiskt snygg att jag ryser lite. Och Sara Larsson sjunger så begåvat att jag blir både stum och still. 

Ja. Suck. Tänk om man bara hade kunnat sjunga liiite bra iaf.

Vad tycker ni om kvällens allsång?

3 kommentarer:

 1. Ja, vad skulle vi göra utan henne? Bästa Johanna! x Lotta

  SvaraRadera
 2. Här blir det aldrig någon allsång, både maken och grabben vägrar att ha det på. Jag kan ändå tycka att det är småtrevligt att se de få gånger jag lyckats se det ändå :). Och med smarriga jordgubbar så låter det ju helmysigt :).

  Ha det gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Så kul att jag hittat till din blogg! Vackert du har det hemma och fin inspiration!
  Ha de gott!
  Kram

  SvaraRadera