söndag 2 juni 2013

BARA HA HAFT HELG
Nya stolar från Ica Maxi


Vilken helg vi har haft!

Jag och Wilma har haft tjejmys till igår vilket innebär så himla tidiga mornar och sen järnet fram till kvällen. Så det blir så där himla tidiga kvällar också. Så där tidigt så jag hinner knappt lägga Wilma förrän jag själv somnat i soffan. Men vi har även fått en hel del gjort i huset. Målat klart ett par fönster till. Och om bara några penseldrag till så är även möblerna till altanen klara. Och igår köpte vi sola-och-ta-sig-en-tupplur-stolar som vi blev jättenöjda med.

Så nu sitter jag här med målarfärg i håret. Slåss med myggor som tagit sig in  för vi lät altandörren stå öppen för länge. Och önskar jag hade haft ett par dagar ledigt till. För såklart kom jag in i målarflowet ikväll. Så hade inte Snickarn ropat in mig hade jag nog suttit där ute än.

 Med ledigt är det inte förrän på torsdag då vi har nationaldag. Så ladda för jobb och första dagisdagen för Wilma. Som jag lämnade med krokodiltårar och utsträckta armar i fredagsmorse. Så ladda mammahjärtat nu till max. Imorgon har hon första långa dagen på dagis.

Hoppas ni har en fin kväll!!
Kramar


2 kommentarer:

  1. Vilka jäkla snygga stolar! Jag vill också ha en trädgård! Jag och Karin har varit på Malmö Garden Show idag och jag har fotat lite inspo till dig. :) Och så har vi pratat om hur vi ska lägga upp nästa helg, det kommer bli SÅ kul! Puss

    SvaraRadera
  2. Så fint ni får det! Gillade kuddarna, vart är dom ifrån?
    Tänk pä att de små inte har någon tidsuppfattning, så det spelar ingen roll om du är borta fem eller åtta timmar. Det är själva separationen som brukar vara jobbig! Men när hon kommer in i det så kommer det nog gå bättre ska du sekram helena

    SvaraRadera