måndag 3 juni 2013

BARA HA MÅNDAGTvå lortkusiner hos deras mormor och morfar i lördags


Måndag. 

Och igen konstaterar jag att helgerna går för fort. Alldeles för fort. Man får inte nog av det där lediga dagarna. Då man kan få ut så mycket av en liten trollunge. Som att ha helg med henne och välja att ha henne sovandes på bröstet i soffan istället för i hennes säng när det är dags för sovstund. Hennes fingrar runt mitt finger och snuttandes på nappen som får mig att smälta hundra gånger om. Bara för att vi kan och för att det är det mysigaste som finns. Eller som att läsa samma bok om och om igen för henne. Eller springa ifatt henne hundra gånger när hon smiter från tomten och alltid springer mot lekparken. Tjutandes av lycka. Och jag blir ju smått galen till slut.
Men aldrig får jag nog av de dagarna. 


Men det är ändå måndag idag. Och det kommer bli en bra vecka. Nationaldag på torsdag och numera är det röd dag så det betyder ledigt. Och sen på fredag sätter jag och syster oss på tåget och åker ner till Malmö. Till Karin och Lotta som jag längtar efter så mycket nu att fredag känns som en evighet bort. 
Men det är på fredag.

Nu är det jobb och dagisdag. 

Kramar!

1 kommentar:

 1. Låter som en härlig helg... Visst är dessa tidiga mornar underbara ;-) snark! Men ljuset gör att man orkar och det känns ändå ok...
  Hoppas att det har gått bättre med lämning på dagis idag :) visst gör det ont i mammahjärtat men sen så brukar det ju gå över och dom har fullt upp... Jag får lite panik inför starten i aug för Noah!
  Längtan är alltid lång när man ser fram emot något...
  Ha en fin dag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera