onsdag 19 juni 2013

BARA JORDGUBBAR OCH LITE BLONDARE


Har varit hos frissan idag och blivit ännu lite blondare och det känns så fräscht och skönt nu. Så snart är jag tillbaka till mitt gamla blonda jag igen:) Klänningen jag har är ny från HM. 199kr. Så vi pratar kap!
Gokväll!


Efter frissan stannade jag efter vägkanten och plockade blommor med mig hem. Midsommarblommor och det är så vackert. Och tillsammans med jordgubbar till kvällsfikat så smyger sig midsommarkänslorna på lite sakta. Så vi har kvällsfikat, jordgubbar med mjölk. Och hårt bröd som bryts ned. Alltid hårt bröd. Något jag har med mig från min mormor som hon alltid gör och alltid har gjort så länge jag kan minnas. När jag som liten satt vid bordet på deras altan. På Lindmursvägen. Och ut kom mormor i sina träskor med jordgubbarna i de röda skålarna. Och brödkorgen med hårt bröd i. Och sockret. Såklart lite lite sött på gubbarna.

Och sen dess gör jag likadant. Bryter ned hårt bröd bland jordgubbarna och mjölken. Och det är så gott. Skulle kunna leva på dessa röda gubbar den här tiden på året.

Men nu måste jag packa. Och bestämma midsommarklänning.

Hoppas ni har en fin kväll!
kram kram

6 kommentarer:

 1. Så fin du är, även om jag inte vet hur du såg ut innan hehe! Min mamma bröt alltid ner knäcke i jordgubbarna, det fick mig att tänka på henne nu...

  Trevlig midsommar fina du

  SvaraRadera
 2. Snygg färg och fin klänning! Tycker HM har snygga kläder nu till sommaren. Kul när man tar med sig goda traditioner. Gott med jordgubbar, har dock aldrig gjort som du haft hårt bröd, men det är säkert gott.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Fint och sommrigt med blondare hår ;)

  Va? Det lät annorlunda.. Men de måste jag testa :) Typ vanligt knäckebröd eller?

  Du blir fin i vilken klänning som! ;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Så Findus är i ditt blonda hår och nya klänning!:)
  På HM kan man verkligen fynda!
  Så himla gott med jordgubbar, grädde ska det helst vara till om du frågar mig:)

  Ha en toppenbra Midsommarhelg nu!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Vad fin du är!

  Här njuter jag och Mannen av den fina kvällen på altanen. Vi fortsätter på Mallistema och har gjort oss en varsin Mojito.
  Hoppas, hoppas att morgondagen blir lika finns som denna dag.

  Önskar er en trevlig midsommar.
  Kram Linda

  Ps: Nu har jag lagt till dig på min blogglista så att jag inte missar något. :) DS

  SvaraRadera
 6. Åh vad fin du är! Ser riktigt sommarfint ut hos dig! Kramkram Nilla

  SvaraRadera