tisdag 25 juni 2013

BARA LILLASYSTERS DAGIdag fyller lillasyster år. Den bästa lillasyster jag kan ha. Hon som ser rätt igenom mig. Kan mig innan och utantill. Som känner mig ända längst in i själen där man är som allra skörast. Som jag växt upp tillsammans med i ljusrosa små söta klänningar som mamma satte på oss. Med cerise hatt till.

 Hon är den mest generösa och snällaste personen jag vet. Och hon skickar alltid det mest pyssliga presenter man kan tänka sig när man minst anar det. Och helt kravlöst ger av sin omtanke bara för att hon är sån.

Och vi pratar minst 1 gång dagen. Inte av någon speciell anledning utan bara för att det känns bra i hela kroppen. Och hon är den som skickar de mest sarkastiska mess av jag kan skratta mig magont av.

Lillasyster som hatar att stå i centrum. Som inte vill ha någon uppmärksamhet. Men som har en storasyster som är så stolt så hon inte vet inte vad hon ska ta vägen. 

Så idag gör jag det. 
Presenterar min lillasyster. På hennes födelsedag.
5 kommentarer:

 1. Så sant som det var sagt!! Jag håller med. Lyckos dig att ha en sån fin syster :) Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken jättesöt syster du har och vilket vackert foto!!! Vilken ynnest att ha en sådan fin syster som bryr sig om, du är lyckligt lottad! Vilken fin relation ni verkar ha och så härligt du beskriver den!

  Kraaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Så härligt :) syskonkärlek <3
  Grattis till din syster på födelsedagen

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Ja, vad skulle vi göra utan henne? Bästa Johanna! x Lotta

  SvaraRadera
 5. Det är så härligt att läsa en beskrivelse som man känner igen direkt på pricken!
  Grattis igen Johanna!!

  SvaraRadera