tisdag 18 juni 2013

BARA LITE NYTT TILL DEN LILLA
Har ni sett vad söt byxklänning jag sprang över till Wilma på HM. Skulle hitta en klänning till henne att ha på midsommar men det gjorde jag inte utan kom hem med den här istället. Och den är så söt med alla djuren och byxklänning är så gulligt tufft tycker jag. (Passar perfekt eftersom vi dessutom läser pekboken "alla djur i världen" säkert hundra gånger om dagen). Hur har ni det ikväll? Njuter ni också av sommaren?

Det gör jag. Har varit ute sen jag kom hem från jobbet och njuter av varje minut jag får i solen. Sitter inne hela dagarna på mitt kontor och suktar efter solen så det är underbart att få eftermiddagarna ute. Och att få äta middagen på altan. Och se trollungen leka i gräset och som också verkar älska det här med livet ute i trädgården.  
Så härligt så bara att njuta nu!

Och nu vankas det kvällsfika. Jordgubbar blir det. Det gäller ju passa på nu när det är som godast.

Ha en fin kväll!
Kram kram


3 kommentarer:

 1. Jättesöt byxklänning! Och vilket mysigt rum:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Den var verkligen jättegullig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jättefin!! Gulligt med den lilla nallen också som hamnade i fokus ;) Kram

  SvaraRadera