lördag 29 juni 2013

BARA SKÖNA LÖRDAG

Finns det nå skönare än lördagsmorgon med sommar och sol så frukosten kan ätas på altan. Och man öppnar altandörren nästan det första man gör när man vaknat. Så har vår morgon varit. Igår kväll däremot slet jag på altan till midnatt. Kom hem med en bil proppad med möbler och annat från Örebro. Och jag har inte tid att vänta så jag skruva och slogs med myggen tills det blev så mörkt att jag var tvungen att gå in.
Det blommar i min trädgård i både rosa, rött, vitt och lila. Så kul att se vad som tittar upp:) 


Men nu ska jag fortsätta med altan. Och måla vardagsrumsfönter som står på gräsmattan. Vilket fortfarande måste var det tråkigaste som finns. Jag dör lite vad trött jag är på det.
Men vitt ska det ju bli så bara att sätta igång.


Ha en fin lördag så ses vi senare med fler altanbilder:))

Kram kram
3 kommentarer:

 1. Ja visst är det mysigt med såna morgnar..
  Spännande att se bilder från altanen framöver. Lycka till med fixandet! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Längtar efter frukost i solen. Här i Halmstad regnar det idag och solen lyser med sin frånvaro. Men jag har precis börjat min semester och njuter ändå. Ha en härlig sommar! Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Mmm vilken frukost :)

  Kul med nya möbler. Nu får du bygga fort så vi får se ;)

  Ha en skön lördagskväll!
  Kramar

  SvaraRadera