torsdag 27 juni 2013

BARA SOLSKENSVÄNNEN
Hallen ikväll. Där det inte hänt så mycket men är nöjd som den är just nu. Bara dörren som ska målas vit. Någon som har bra tips på vad man använder för färg för att få det snyggast?Nu ligger jag i soffan. Har nyss haft min Solskensvän här på besök. Och om ni undrar varför jag kallar henne Solskensvän så är det för att det blonda yrvädret alltid lyser som en sol. Alltid glad liksom. Jag träffade henne första gången för ca 1 år sedan hemma hos en granne på lunch. Och eftersom jag tyckte hon var lite blyg och jag tycker det här med tystnad är så obekvämt så jag kryper ur skinnet så pratade jag på alldeles för mycket den lunchen. Men sen den lunchen är hon min Solskensvän. Som inte alls var blyg utan pratar precis lika mycket som mig. Och som skickar de finaste messen som får mig att känna mig som en klok och erfaren old lady som hon behöver när kärleken och livet stormar. Och lika mycket behöver jag henne.


 Annars har jag också sålt altanmöblerna jag pratade om för flera veckor sedan. Som vi skulle sälja för att köpa nya vita stolar till bordet istället. Som jag blänger på varje morgon jag går förbi våra stora fönster i köket och ser dem och lovar mig själv att ikväll ska jag lägga ut dem på blocket. Och för att vi inte skulle få så mycket möbler på altan så jag skulle kunna fortsätta på tankarna om att var bullmamma och även öppna ett litet café där ute så lovade jag mig själv att inga nya möbler förrän de gamla är sålda. 
Igår kom annonsen ut och ikväll blev det sålda. Äntligen.
Så i helgen ska det shoppas nya stolar. Mattor. Parasoll. Fler krukor och blommor. Och annat som ska göra altan mysig. 

Det blir helgens projekt det!
Nu är det sussa som gäller.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar