söndag 30 juni 2013

BARA SÖNDAG

 Söndagen har spenderats i en skön långklänning från Only. 99:-. Bra kap på den:)


Gokväll på er!

 Hur har er söndag varit? Vi började med att ta en sväng till Ikea på förmiddagen och köpte garderober till tvättstugan. (Tvättstugan som har blivit ett alldeles för långt och utdraget projekt men nu går det framåt igen.) Svängde även in på Stadium Outlet och köpta nya walkingskor som jag ska visa sen. 

Sen har jag haft en eftermiddag tillsammans med Trollungen medan Sambon var iväg på jobb. Och vi tog en cykeltur med två fikastopp när solen kom fram på eftermiddagen. Så skönt men vill beställa lite mer sommarvärme. Tycker allt det är lite för lite av den varan. Eller vad säger ni?

Hoppas ni har en fin kväll!
Nu ska jag kika in hos er:)

Kram kram!

8 kommentarer:

 1. Så fint det blir på altanen... Ok att du vill måla om huset, men i miljön du skapat tycker jag att det ser fasligt trevligt ut med den mörkare panelen... Och det kommer att bli Supersnyggt med vitt hus till våren!
  Snygg klänning, attans vad det kliar i fingrarna när det gapar stora REA skyltar mot mig överallt!
  Ha en fin start på veckan
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 2. Vissa projekt blir lite långdragna ;)
  Klänningen ser skön ut! Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Klänningen är jättesnygg! Bra köp!! Klänningar till det priset får en att jubla!! ;) mysigt med cykeltur! Jag ska också beställa lite varmare väder till nästa vecka - nu har jag tröttnat på regnet!

  SvaraRadera
 4. Oj va snygg klänning =)

  SvaraRadera
 5. Suuuuperfin klänning och du är sååå snygg i den!!! Ja nu är det rea överallt, farligt farligt :))) Kul att ni hittade det ni sökte på Ikea, alltid roligt att komma framåt i projekten :))

  Stöööörsta kramen aka

  SvaraRadera
 6. Vilket kap, den är superfin på dig :) kram Diana

  SvaraRadera
 7. Hej fin klänning.
  Ja de va många olika varianter på vädret igår, svensk sommar alltså.

  Ha de bäst
  kram Camilla

  SvaraRadera
 8. Så fint med maxiklänning. Du passar görbra i den.

  Jag blir lte nyfiken på vart du bor? Nu vet jag att Stadium outlet och IKEA finns i många städer men jag är förr nyfiken. ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera