onsdag 19 juni 2013

BARA TVÅ DAGAR KVAR Trollungen älskar sin sandlåda. Och henne mamma och pappa också. För hon får inte för sig att rymma från huset lika ofta då utan håller sig där och skyfflar sand sand utanför sandlådan. Och skrattar sen lite nöjt.Det är redan onsdag.

Och alltså bara två dagar kvar till midsommarafton. Då vi är ett litet gäng som kommer vara i Långsjön, i vår sommarstuga precis om vi varit de senaste åren. Så idag är det dags att ta tag i planeringen. Få lite handling gjort och packningen måste vara klar ikväll. För vi åker dit redan imorgon efter jobbet, så skönt att vakna upp där på fredagen då vi tjejer brukar sätta oss i gräset direkt efter frukost och göra kransar. Och sen klä midsommarstången. Vi äter lunch, sill och nubbe såklart. Och leker lite. Och dansar runt midsommarstången med våra små midsommartjejer. Tar ett dop då och då. Fikar jordgubbstårta. Och grillar, vilket brukar bli så sent så ingen orkar knappt äta. 

Men det ska ju bara vara så. Midsommar då man umgås, äter. Och umgås och äter lite till.
Och bara har det väldigt trevligt och mysigt!

Vad gör ni på midsommar?


Nu iväg til jobbet och sen en efterlängtad stund i frisörsalongen. 

Ha en fin onsdag!
Kramar


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Åh vad härligt det låter som ni kommer att få det på midsommar :) Hoppas det blir fint väder som dom säger med!
  Vi ska fira tillsammans med vänner i deras nybyggda hus. Blir en heldag med lunch, dans runt stången o grill på kvällen. Ska bli mysigt :)

  Ha en fin onsdag vännen!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Låter som ni kommer att få en härlig midsommar :)
  Här hemma har förberedelserna startat ändå går jag och lullar och tänker ja men det där tar jag sen och det kan jag göra då- Hmmm kanske lika bra att verkligen sätta igång... 12 vuxna och 12 barn det är lite att styra upp ;-)

  Vilken toppen sandlåda ni har :) så enkel!! nu kan ju jag ordna en själv, det ligger en pallkrage här hemma...
  Min snickare har inte fått tummen ur med att bygga sandlåda ännu... Kanske skulle briljera själv haha

  Ha en fin dag och en härlig Midsommar
  Kramar Sandra

  SvaraRadera