måndag 17 juni 2013

BARA VABBA LITEN SKATT


Alltså Voluspa, chrisp champagne, doftar helt underbart! Får inte nog!Måndadg och idag vabbar jag på förmiddagen. Har haft en liten sjukling hemma i helgen som nu behöver en dag till för att helt vara tillbaka i sitt gamla busiga jag. Men är ändå rätt pigg idag så myser i soffan med gröt runt munnen och har det rätt skönt.

Så igår hade jag en söndag med en liten trollunge som dessutom var mammasjuk och oftast inte kunden tänka sig att vara längre bort från mig än en halvmeters avstånd. Så vi var hemma. Bakade rabarberpaj med lillhjärtat på armen. Mös i soffan och mamman passade på att ta en tupplur tätt bredvid när även lilla sjuklingen gjorde det. Och jag passade på att umgås ännu lite mer med min Norrländska barndomsvän Issa innan hon for hem på sena eftermiddagen.

Så nu forstäter jag ta hand om en rätt så pigg sjukling och väntar in hennes morfar som tar över efter lunch. Så åker jag iväg och tar hand om jobbhögen på skrivbordet.


Ses senare!
Kram kram

2 kommentarer:

 1. Åhh inte kul o va sjuk, hoppas hon snart blir bättre.

  Men hallå va världen är liten, är ju nämligen Arboga bo. Har bott här i 9 år snart (tror jag)
  Tyckte nämligen att jag kände igen dig men jag vet inte från vad. Är ju några år äldre än dig.

  Kanske kan ta en fika en dag?

  kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Skönt att hon är på bättringsvägen, då är hon pigg och redo för midsommarbus till helgen.
  Låter ändå som en väldigt mysig Söndag.
  Kram Malin

  SvaraRadera