måndag 24 juni 2013

BARA VARA I VARDAGEN IGENDet fick bli bananpannkakor till middag (1ägg+1banan=1pannkaka) med keso och bär från frysen. 
Så gott.


Då har jag haft måndag och började det med semesterlunk där jag trodde att jag skulle ta mig igenom det absolut längsta måndagen i hela mitt liv så slutade det med kundbesök, siffror och en jobbhög där sista samtalet gjordes på språng hem. Och det är därför jag gillar min nya tjänst så mycket. Jag kliar mig i huvudet flera gånger om dagen och vet inte hur många gånger mina klackar hörs i korridoren när jag springer in till mina bästa kollegor med alla frågor jag har som de så tålmodigt svarar på. 
Men vad jag trivs. Bland kundbesök, siffror och jobbhögar.

Men nu är tröttmössan på med dubbelknut under hakan och jag ligger i soffan med fötterna i Sambons knä. Och tänker inte röra mig så länge han fortsätter massera min fötter. Men sen. Sen blir det dusch och det vanlig kvällsplocket. Få i ordning matlådorna. Plocka undan små strumpor och annat som ligger överallt. Och sen ha sista bloggkiket innan jag kryper ned bredvid Sambon. 

Vad gör ni ikväll?
Kram


3 kommentarer:

 1. Jag har också en liknande kväll med massage av mina fötter just nu :) faktiskt! Är trött efter en intensiv dag så snart slänger jag in handduken. Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Min semester började på riktigt i dag och jag tror inte att det är sant..
  Började med att dammsuga o tvätta golv sedan har vi varit ute i trädgården o pysslat o nu i kväll tog vi en runda i spåret!

  Ha det fint!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Ohhh hade också önskat en fotmassage....så skönt. Det låter som du ändå haft en bra måndag... Kram Anette

  SvaraRadera