onsdag 3 juli 2013

BARA EN BESKRIVNING
Ja. Ni har blivit några stycken som kikar in här och det är så himla roligt så en beskrivning av mig vore väl på sin plats.. 

Jag är dryga 30år (plus en sådär två år som stör mig en aning) som är ganska så otålig och tycker att tystnad är oerhört obekvämt. Så därför talar jag alldeles för ofta innan jag tänker. Så är jag en sån där känslomänniska som kan prata skavsår i öronen på min sambo. (eller ja, på vem som helst egentligen)

Och jag lever alltså med min Sambo som är Snickare och alltså min egna bästa hantverkare:) Som får lockar i nacken när håret växt lite för länge. Och som har ett tålamod och lugn jag aldrig kommer besitta. Och vi har vår dotter Wilma, Trollungen, som såg precis ut som en Trollunge när hon föddes. 
Och vi fick barn, kombi och blev med hus som vi nu totalrenoverar inom 1 år. (Sa jag att det ofta går lite fort i mitt liv?)

På dagarna går jag i kontorskläder, knappar på dator, räknar på siffror och träffar en drös med kunder.

Så. Det var lite jag. Och vad jag gjorde innan hela den här karusellen med sambo, barn och husrenovering drog igång, det tar vi en annan gång. 


6 kommentarer:

 1. Härlig beskrivning!!! Hamnade på din blogg för första gången idag & hit kommer jag gärna tillbaka....supermysig!!! Krams maria

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din kommentar hos mig och kul att jag kunde hitta hit!

  Trevligt med en presentation. Känner igen mig väldigt mycket :-)

  Ha en bra dag!
  Kram Malin
  ps Fin bild!

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bild! Kul med en presentation, jag har ju som du vet också precis hittat hit. Tycker det är lite kul att vi är lika gamla, har lika gammal liten busunge (jag har en stor 8åring också) och så har jag upptäckt att ni verkar bo i ett 60 tals hus(?) precis som vi. Känner iallafall igen jättemycket detaljer från huset, vi har renoverat vårt nu i 3 år. Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker bild =) och fin presentation!

  SvaraRadera
 5. Skoj att läsa och du vilken bild, så vacker!

  Ha en riktigt bra kväll! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Jättefin bild på dig Fredrika!! :)

  SvaraRadera