måndag 8 juli 2013

BARA EN STRINGHYLLA PÅ PLATSKommer ni ihåg stringhyllan jag berättade om. Som jag rotade fram hemma på vinden hos mamma och pappa. Den har nu kommit upp ovanför skrivbordet i rummet vi just nu inte har till så mycket. Men som jag emellan åt vill ge lite omsorg och kärlek iaf:)

Och nu har rummet fått sig en stringhylla som var teakfärgad när jag hittade den men nu blivit vit genom att jag slipade och slipade för att få bort iaf en liten del av den glatta ytan. Sedan grundade jag allt en gång. Hyllorna har jag sedan målat med vit lackfärg medan jag sprayade gavlarna. Tyckte det var enklare än att måla dem.Och det blev bra! Så nu ska bara hyllorna fyllas upp och en ny lampa ska inhandlas. Och en och annan tavla ska upp bredvid. Väntar in två nya i veckan så ska jag sen flytta runt på mina tavlor och se vilken som hamnar just här:)


Men nu har vi en stringhylla på plats iaf! I det lite bortglömda rummet.
Nån mer som har ett sådant?


10 kommentarer:

 1. VI har ett rum som vi kallar för rummet som Gud glömde men det är verkligen inte lika fint som er bortglömda rum.
  Det är det enda rummet i huset som inte har gjorts något med under de tio åren vi har bott här. Har fortfarande gula väggar och en bård med blommor och humlor. Det ligger längst bort i huset bortanför tvättstugan så det är ingen som behöver se det som tur är. Där har vi ett gigantiskt löpband, hantlar, skrivbord med dator, golfbagar, inredningspryttlar som jag inte har orkat ta hela vägen ut i förrådet med mera med mera.
  Det kommer någon dag att göras iordning när Nellie inte vill ha sitt lilla rum precis bredvid vårt sovrum kvar. Då ska det bli ordning på rummet som Gud glömde. :0)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Fia, in med lite färg nu förtusan, saknar en färgklick bland allt svart/vitt! Det räcker med en färgad kudde eller tavla någonstans - om man får tycka - du behöver ju inte hålla med ;-) Tine K har snygga kuddar som skulle passa in sjukt bra i grå/lila/vit/svart - tror inreda.com eller är det .se har sånna på rea nu. Marokansk stil, ta en titt vett ja :) / tips från coachen Madde pusspuss

  SvaraRadera
 3. För övrigt så har nu fått det jätte fint, måste försöka hinna förbi - möjligtvis den 2 augusti om ni är hemma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Vi måste ju ses den 2:) Det måste vi se till!! Och ja, lite färg kommer göra susen men usch vad dålig jag är på det.. Ska kolla in inreda.com ! Tack för tipse, vet ju att du kan det där;)

   pusspuss på dig!
   (Kan ju höras snart då om den 2:a)

   Radera
 4. Jättefint!
  Kul bär man kan ta till vara på saker så..:-)

  Må så gott
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt! Jag har samma lampa och metallkorg som står på golvet, som du. Ikea, förstås! ;-)

  SvaraRadera
 6. Hallå, hallå! Tack för besöket inne hos mig! Snyggt och enkelt med stringhylla, blir dessutom aldrig omodern tror jag!
  Önskar Dig en strålande dag, kram Kate

  SvaraRadera
 7. Himla fint!
  Här finns det många såna rum, jag tycker att den där känslan vandrar runt lite. Just precis nu är det hela huset som är lite bortglömt, mest för att vi spenderar dagarna ute på altanen och i trädgården. Men annars så säger vi rätt ofta "källaren som Gud glömde". Den ska bli fin, så småning om - när vi klurat ut hur vi vill ha det. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Jättesnyggt!! Ni har det verkligen superfint hemma hos er!

  Hoppas du har en toppendag

  Kram Therese

  SvaraRadera
 9. Vad är det för golv ni har i det lilla bortglömda rummet? Super fint!

  SvaraRadera