tisdag 16 juli 2013

BARA ETT SALLADSRECEPTDet är ju något med grillat på sommaren. Den grillade doften och kvällen är ljuvlig med kvällssol som får en kisa så rynkan i panna nästan fastnar. Och man äter sig proppmätt och vilar en liten stund men äter sen lite till bara för att det är så himla gott.  I lördags grillade vi fläskfilé och majs. Och sparris som vi sedan rev parmesanost över. Och färskpotatis med flingsalt. Och en jättegod sallad till. Jag måste ha sallad till maten och den ska vara krispig med massa gott i gott i. Den jag gjorde i lördags är superenkel men så god.

Babyspenat
(jag tog även lite vanlig från landet)
Melon (jag använde Galia)
Fetaost
Knorrs dressingmix grekisk
olja med citronsmak 
(jag använder Arvid Nordquist Limone äkta jungfruolja)

Och släng bara ihop allt. Ha över dressingmixen och ringla sedan oljan över!
Superenkelt och ibland är ju så skönt när det finns dressing på påse som man bara kryddar till med en god olja:)Så det mättade vi magen med i lördags. Nu är det jag som ska måla badrumsfönsret för andra gången idag. Heja mig alltså vilket målartempo jag är i.

3 kommentarer:

 1. Tack för dina varma ord inne hos mig! Roligt att du hittade dit och så kunde jag hitta hit till din vackra blogg!
  Tittar in igen!
  /Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Enkelt och gott ska det va :-)
  Jag är ju överförtjust i ost... Parmesan på sparris är ju sååååå gott!
  Jag kör på en hallon smak på dressing nu (ICAs egna märke) god söt och frisk, tycker jag iaf ;-) testa!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Å så gott! Så tack för tipset, det får det bli till kycklingen ikväll:))
  Heja dig! "Jag ska måla hela världen...";)
  Ha en fin fredag!
  Kram kram Anna

  SvaraRadera