tisdag 2 juli 2013

BARA HA EFTERMIDDAGEN MED DEN BÄSTA

 Trollungen med sin morfar.
Ibland har jag så svårt att ta på eller sätta ord på känslan att vara mamma. Eller känslan att se sin pappa vara morfar. Eller som i helgen när Trollungen säger ”mo-faa” för första gången så håret reser sig på armarna och värmen det ger får en att nästan tuppa av. Jag är pappas flicka alla dagar om året. Har alltid varit. Ni vet det inte min pappa klarade det klarade ingen. Typ så löd mitt motto.
Så att han är världens bästa morfar. Alla dagar om året. Det vet jag säkert.

Men nu ska jag låna hem min lilla Trollunge från dagis ”mormor&morfar”. Spendera resten av dagen med henne. Bland gardiner som ska upp i hennes rum nu när fönstret är klart. Och en stringhylla jag fyndade i helgen på mammas och pappas vind (ja, har ni hört vilket fynd?!) som ska bli vit. Och nöta lite ”ska vi sättar upp marmorhyllan i badrummet idag” i Sambons öra tills han tröttnar och sätter upp den. (Återkommer om det funka:S)
Det blir min eftermiddag! Hur blir er?
Kram kram 

2 kommentarer:

 1. Åh, förstår att du saknat henne.
  Vi har haft en egendag i Jönköping jag och mannen och tycker det st underbart att hämta Skruttan bara efter det.
  Galet hur de små liven äger ens hjärta och samtidigt kan reta gallfeber på en ;)
  Men din morgon lät verkligen inte fel. Jag älskar tysta, lugna och ensamma morgonar. Där jag får vakna till liv i lugn och ro och äta långsamt och länge.
  Hoppas ni haft en riktigt mysig kväll kramar

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild!! Nu blev jag lite tårögd. Jag vet känslan precis. Att vara mamma, pappas flicka och se pappa vara morfar. Det är stort och känslosamt! Ska bli spännande och se affischerna och marmorhyllan på plats. Marmor är aldrig fel!! :) Kram kram

  SvaraRadera