onsdag 31 juli 2013

BARA HA EN KVÄLL I STUGAN
Så kom vi till sommarstugan. Och fryslort som jag är så åkte jeans och långärmat på idag. En ny tunnstickad från Filippa K. Jättmjuk och skön.

Och här är det ju så mysigt. Och rofyllt för hela själen. Så nu sitter jag på altan med syster och min mamma och ljuger om både det ena och det andra som det kan bli efter en trevlig grillkväll och ett eller två glas rött. Vi har lyktor och värmeljus på borden för nu har det mörka kvällarna kommit tillbaka. Och långt bort kan vi höra surret från min pappa och Sambon som är ute på sjön i båten och fiskar. 

Så det är precis så där mysigt som det bara kan vara i stugan. Med en utsikt som man aldrig kan bli mätt på och som kan få även en rastlös själ som mig att andas lugnt.

Hoppas ni har en mysig kväll!
Alla ni goa läsare som kikar in här hos mig:)

4 kommentarer:

 1. Oh MY! så himla mysigt ställe! Ja, det är preciiis så det ska vara. Ljumma, fina sommarkvällar med mycket tjatter och rött!
  De e gött de´!
  KRAM Judita
  Ps. Nu finns du på min lista!

  SvaraRadera
 2. Låter alldeles, alldeles... underbart!! :) Semester när den är som bäst!
  Njut vidare!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder...
  Sådana kvällar är så förbaskat härliga... Det är en tillvaro som får en att njuta och stanna upp! Höra tystnaden och ron...
  Mannens pappa och hans bröder hade ett underbart ställe i Dalsland... Där var vi många somrar, det var som att stiga in i en annan värld... Lugnt och rofyllt!

  Må så gott och njut
  Kramar Sandra

  Psss det blev riktigt snyggt med tavlan i hallen!

  SvaraRadera
 4. Vad söt du är människa i snygg outfit. :0)
  Härliga kvällsbilder.

  Kram och pöss!
  /Linda

  SvaraRadera