fredag 5 juli 2013

BARA HA FREDAG
Och fredagar brukar vara en dag då jag bestämmer jag mig för allt jag vill hinna under helgen. Har så svårt att helt förlika mig med det där att man inte hinner (eller orkar) lika mycket när man fått barn och båda jobbar heltid. Jag gör inte det. Alltså hinner allt jag vill. Och jag har så svårt att acceptera det. Och jag är som en tickande bomb när det inte blir som jag tänkt mig. Fullkomligt kokar inombords och blir sur och jag skapar en stämning hemma som blir som kastrullen som kokade över och gav en osande bränd lukt i hela huset. Och känslomänniska som jag är så kan jag inte dölja nåt. Och inte heller vara tyst utan väser som en morrande katt.

Men det blir bättre. Jag börjar lära mig hantera det. Och välja att göra det som är viktigast. Och som ger mig energi. Inte tar energi. Och ikväll ska jag energiboosta för jag vet inte hur länge. Jag ska umgås. På restaurang. (och den här gången har vi bokat bord;)) Vi ska äta och dricka gott. Och vi ska lyssna på sångare som har utstrålning du bara kan drömma om. Som ska sjunga och showa så gåshuden sprider sig som löpeld på hela kroppen. Och jag kommer njuta. Skratta. Och säkert sjunga och vicka lite stelt på höfterna. Och bara ha det så fruktansvärt bra. Med sambon och vänner vi fortfarande är i fasen att lära känna. Och det känns redan så rätt att vi fann just dem

Det blir fredagens att göra grej!
Lördagens blir att umgås med Trollungen, allt annat är bonus.

7 kommentarer:

 1. Vilka vackra bilder på fina du.

  Önskar dig en trevlig fredagskväll.
  kram Linda

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder!
  Låter som att ni har en toppenkväll framför er! Och lördag också för den delen.. :)
  Ha en fin dag!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Det låter som att ni har en riktigt härlig kväll planerad! Det är alltid trevligt att lyxa till det med ett restaurangbesök och vänner :)

  Vilken fin klänning du har!

  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Åh vilka vackra bilder!!

  Hoppas du får en toppenhelg!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Jag är likadan, jag vill så mycket och så lite tid till allt. Men nu när jag börjat att varva ner så får jag plötsligt inget gjort...typiskt det.

  Jättefina bilder och fin klänning! Ha en underbar sommar och trevlig helg. Kram Nina

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder på dig!

  Hoppas du hade en riktig härlig kväll!
  Kram fina du

  SvaraRadera