tisdag 2 juli 2013

BARA HA KVÄLL Vardagsrummet ikväll!


Nu sitter jag i soffan och har nyss tittat på allsången. Vi har fått en massa fix gjort i eftermiddag. Och jag avslutade den i soffan med Trollungen i knät och jag tror vi båda slumra till innan jag bar in henne i sängen. Finns det något mysigare än när man får en sån liten stund med sina små skatter?

Men nu har jag datorn i knät istället. Och jag ska beställa affischer jag spanat på länge till vardagsrummet. Där det är alldeles för kalt på väggarna just nu. Det tar ju ett tag att boa in sig och känna efter vad man vill ha innan alla de fula hålen görs i väggarna. Men nu har jag hittat så bara att klicka hem!

Hoppas ni har en bra kväll!
Kram kram

3 kommentarer:

 1. Spännande att se vilka affischer det blir!
  Slumra med trollungar är underbart... :)

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du!

  Så fint ni har det.
  Spännande, vad har du hitta för fint..blir ju nyfiken ju..;-)

  Ja det får du gör, vi får se om vi lyckas hålla oss undan..eller framme..hmm har inte bestämt än om jag vill vara med på tv igen..;-)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att ibland få lämna bort dom små skruttarna, tror både vi och barnen kan må gott av det!
  Jag är så tacksam för den möjligheten vi har att få barnvakt...
  Jag är också pappas flicka ut i fingerspetsarna så jag förstår din känsla du beskriver..
  Spännande med nya affischer, jag är så hemmablind just nu... Årstiden kanske?!
  Ha en fiiiiin onsdag
  Kramar Sandra

  SvaraRadera