onsdag 31 juli 2013

BARA HA SCARLETT I HALLENJa. Det är Scarlett som väntat på att få komma upp i hallen. Hon är ju stunning och just nu gör hon sig mycket bra i hallen. 
I hallen hänger också en ny zebrasjal jag köpte med mig från Lindex i Göteborg. 


Vi har en hemmadag till idag tills vi åker ut till stugan lite senare på eftermiddagen. Så det är rätt slött och skönt här hemma. Precis så där skönt som det ska vara på semestern. Blev inte helt klart med tapetserings igår så fortsatte idag på förmiddagen men då tog tapeten slut istället. S.U.C.K 1 stackars rulle till är det enda som behövs. 
Passar på att tvätta sofföverdragen också. Ni är säkert många som känner igen att vita sofföverdrag inte är det lämpligaste valet när man har småbarn. Eller ja, inte egentligen det lämpligaste valet annars heller. Men med vanish fläckborttagning och vanish Crystal white blir de vitare än vitast och som nya igen. Det är sådana husmorstips jag använder mig av;)


Vad gör ni idag? Har ni en grå och mulen dag ni med?

Kram kram!

12 kommentarer:

 1. Här har vi tråkiga filtar liggandes på sitsarna hela tiden då jag inte har hittat något som gör klädseln riktigt vit igen. Menar du att även torrfällning av tex jeans går bort med vanish?

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Här skiner solen mellan regnskurarna....men det är ok med en sån här mellandag.....Vitt är snyggt men inte praktiskt. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hon passar ju perfekt där på väggen!
  Behöver också tvätta överdragen till soffan, bra tips du hade!

  kram

  SvaraRadera
 4. Jag igen! :)

  Såg att det var Crystal White jag köpte senast och som jag har kört våra i men de blev inte alls så rena. Har du något magiskt knep, typ öser på med pulver?

  Kram, kram

  SvaraRadera
 5. Åh vilka bilder!! Skitsnyggt i hallen! Alla detaljer är såå snygga tillsammans! Måste läsa lite till!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Alltså du har det så fint! Precis överallt ;) Och du själv med. Blir så inspirerad av dina "dagens outfit" på instagram.
  Men förra inlägget va väl lite väl frestande ;) Hihi. Gillar du att baka?

  Ha det toppen!
  Kramar
  Och sorry att jag är så dålig på att kommentera nu under semestern, men kikar in varje dag!

  SvaraRadera
 7. Glömde.. även klor fungerar bra till ektorps klädsel, även om det inte står det :)

  SvaraRadera
 8. Nix, jag jobbar. Ja, Vanish fungerar faktiskt, men än har jag inte vågat mig på att skaffa vita sofföverdrag. Men det kanske kommer.

  SvaraRadera
 9. Scarlett gör sig riktigt bra i eran hall. Fick med mig en fotoposter idag när jag var på Helmut Newton utställning på Fotografiska....har inte blivit enig med mig själv vart den ska få hänga. Ha en skön onsdagskväll....krams Maria

  SvaraRadera
 10. Å så fint du har hemma... Har tittat igenom dina härliga inlägg :-)

  Man vill ha allt o så härligt med inspiration!

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 11. Riktigt coolt. Jag vill ha en sån bänk du har där...snyggt. Kram Anette

  SvaraRadera
 12. Såååå snyggt!
  Din blogg kommer jag besöka mer! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera