fredag 19 juli 2013

BARA HA SEMESTERN HÄR 
Jag har blivit med fikonträd. Det är ju så fint. Och plantagetanten sa till mig med yviga gester att det skulle växa som bara den och grena ut sig och allt vad det var. Och jag blev alldeles imponerad och såg framför mig hur jag till semestern skulle ha ett stort yvigt fikonträd på altan. Ja, ni ser ju hur stort och yvigt det blivit. Men jag fortsätter väl att vattna och låta det stå ute och få solljus och väntar lite till.

Dagen är här nu. Då jag ska sätta jobbmejlen på autoreplay. Säga hejdå till kollegor och ”vi ses vecka 33” Äntligen. Jag kommer behöva åka hem på lunchen och packa klart väskan som ska med på helgutflykten. Är det något jag är dålig på så är det att vara ute i god tid. Tidsoptimist javisst. I kombination med att vara fruktansvärt osmart vad gäller packning blev det inget bra packande igår kväll inför helgen. Till och med jag förstår ju att avfärd fredag eftermiddag och hemfärd söndag inte kan innebära kläder och annat viktigt som kräver 2 stora väskor. Så på lunchen ska det sållas ned till 1 väska.
Men vad jag gillar det. Semesterproblem av det jobbigaste slaget. Packningen inför en helg i storstan på västkusten.
Woop woop! Att-gå-på-semester-dagen är här!

4 kommentarer:

 1. Tjohooo vad härligt! Nu är det vår tur!!! Så otroligt skönt det ska bli.

  Fikonträdet var väldigt fint om än inte jättestort som du trott.

  Snygg, snygg hall du har!
  Ha det tooooopen!
  Kram Malin - semesterfiraren

  SvaraRadera
 2. Härligt att din semester är här nu!!!
  Gillar er hall skarpt! Den där New Yorktavlan har jag spanat på många gånger... Den är grym!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med semester!

  Fint ni har det i hallen! Måste fråga om den fina bänken, är det något ni har gjort själva eller är den köpt och i så fall vart? Supersnygg var den:)

  Kram /Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag glömde ju svara hos dig;) Bänken har mi sambo snickrat ihop själv och är jag supernöjd med!!

   Radera