söndag 21 juli 2013

BARA HA VARIT I GÖTEBORG DEL 1Göteborg ja. 
Och vilken helg. Att börja semestern så här gjorde att jag trillade ned i semesterdvalan på en gång och vad skönt, har redan vant mig och njuter av ledigheten. Så vi har umgåtts, skrattat oss magont, fått skavsår på fötterna, pustat över värmen, ätit och druckit en massa gott. 
Och sett Robbie W.

Men vi började i fredagskväll med grillkväll hos vänner till bror min. Där vi satt ute hela kvällen och hade det himla gött:)Sen gjorde vi en liten del av Göteborg i lördags. Bland spårvagnar och en massa andra turister. Och det är så fint och mysigt i Göteborg att jag hade behövt ett par dagar till för att besöka allt jag ville. Men vi gick längs avenyn och försökte välja ut det viktigaste vi ville se och göra inne i stan. Så mycket att välja på att vi var tvungna att börja med lunch när vi kom ner till Saluhallen. 

Så lunch blev det i Saluhallshuset på ett jättetrevligt ställe. Caeasarsallad och Skagenröra som var himmelsk god. Sen gick vi i de trevliga kvarteren vid Saluhallen. Gick igenom Victoriapassagen som bara är jättemysig  där bl.a Filippa K ligger och Granit (där det fick följa med en lite påse ut ifrån). Sen var det dags för en paus igen.
På en uteservering för att riktigt känna att det var semester och sommar.


Men nu är jag hemma. Hos Trollungen som jag nu ska ha tre veckor tillsammans med. Och vi börjar imorgon med en dag på stranden.

Hoppas ni haft en fin helg!!(TACK för alla bra Göteborgstips! Gjorde dagsschemat betydligt enklare:))
4 kommentarer:

 1. HÄRLIGT! Längtar efter att få höra allt om helgen! Och imorrn kväll landar jag och din klädpåse hemma. :) Saknar dig! Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Måste bara fråga. Älskar dina köksstolar var har du köpt dem?? :-)

  SvaraRadera
 3. Mysigt med Göteborgstripp (fin du är) kramis Diana

  SvaraRadera
 4. Så fin du är! Har också precis kommit hem från Göteborg men har mest sett på fotboll då äldsta tjejen spelade cup!

  Kram Jenny

  SvaraRadera