måndag 29 juli 2013

BARA HA VARIT PÅ BRÖLLOP

Och jag hade en klänning från Vila


Bröllopet var precis så där vackert och underbart som ett bröllop ska vara.

Min kompis Annika som jag känt sedan jag gick på högstadiet. På den tiden då vi åkte runt på konserter med jeans som hängde långt ned på rumpan. Idag har vi dragit upp jeansen en bit men umgås fortfarande en hel del. Och hon fick i lördags sin brottare Danne på den varmaste dagen denna sommar. Så vi fläktade med programmet och blåste bubblor på brudparet och visste inte hur ofta vi skulle säga till dem hur vackra det var. Och deras två busungar var de sötaste av dem alla.

Till bords hade jag min barndomsgranne och hennes Australienare som jag pratade en massa engelska med. Hellre än bra måste jag väl tillägga. Men vi gick igenom det här med svenska kräftor, köttbullar på ikea och en hel del annat man ju bara måste ta upp med en Australienare.

Så nu är hon gift, Annika,  och vi som var där fick delta på sommarens mest kärleksfulla dag!

2 kommentarer:

  1. Åhh va härligt att få gå på bröllop o dela deras lyckliga dag!

    Vacker klänning på bruden!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  2. Vad snygg du var/är. Du passar jättefint i klänningen. Alltid kul med bröllop! Kram Nina

    SvaraRadera