torsdag 4 juli 2013

BARA HAFT DEJT


Så hur blev dejten igår då. Jodå. Vi for till Örebro och väl där hann vi gör oss ett par reafynd innan vi båda kände att det både kurrade och vattnades i munnen. Men vad vi hade missat var att det var någon slags folkfest på torget just igår kväll som gjorde att varendaste Örebroare (och säkert en hel del till) tagit sig ut på stan. Och alla tror jag med lika kurrande mage som vi. Så efter att besökt jag vet inte hur många uteserveringar (där jag hade kunnat slängt mig över matan de sprang runt och serverade) men bara möttes av ett artigt "nej tyvärr det är fullt ikväll" och jag till slut kände att mitt det här är mer än vad mitt tålamod klarar av så åkte vi hem. Och istället köpte med oss pizza och den största gådispåsen. Och Loka melon som skapat nåt slags hysteriskt habegär oss mig.  Sen låg vi slängda i soffa på kvällen bland filtar och kuddar. Överjästa men tryckte ändå i oss mer godis. Och tittade på avsnitt efter avsnitt av Entourage tills Sambon väckte mig och det var dags att flytta in i sängen.


Så en sån dejt blev det. 
En dejt med ett koncept vi vet går hem hos oss båda. Den mysiga hemmadejten.

4 kommentarer:

 1. Mysigt! Nu fick jag ett begär efter lösgodis..

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. hahah känner igen mig där, har inte heller tålamod o drar då hem till soffa o mys där.
  Men de lät toppenskönt för er iaf.
  Va blev de för rea fynd då?

  Läste din beskrivning av dig själv i förra inlägget o kände såå igen mig också. Japp har också en tendens att prata skavsår i öron på folk.
  Skaffade hus o barn o renovering på 1 år.
  Vill att de ska hända nuuu helst i går när jag får en ide.
  Min karl är min egen hantverkare han också, ja o fixar mina projekt eller lagar våra bilar :)

  Kul o få veta mer om dig iaf
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Låter som en toppendejt fast den inte blev som ni tänkt. Mannen och jag är sådana att vi kan tycka det är lika mys att ligga i soffan och käka onyttigheter som att äta på restaurang. Sista alternativet kanske är lyxigare men de är som sagt mysiga båda två. :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Låter som en helt underbar date!! Vad duktiga ni är at ta den tiden till varandra....tror man blir en bättre förälder då. Och den där godisskålen.....ja tack skicka hit den!!! Krams m

  SvaraRadera