söndag 14 juli 2013

BARA HAFT HELG









Ja. Ser ni?!
Fönstret i sovrummet är nu vitt. Och även fönstret i vår walk in closet. För det är det jag har gjort i helgen. Målat fönster. Och vid det här laget vet ni att det är bland de tråkigaste jag vet. Men vilken skillnad det blir mot det bruna som var innan så det är värt det. Alla gånger som jag står där och suckar och pillar med färg och pensel är det helt klart värt det.




Men det är ju inte bara det jag har gjort i helgen.
Bland torktiderna så har jag också hunnit med kalas hos sambons syster. I högsommarvärmen som slog till igår så det inte gick att sitta på altan utan vi flyttade ut på gräset bland filtar med kaffekoppar och alldeles för många bakverk där det inte gick att välja bort något. Och på kvällen grillade vi med fina vänner. Satt inlindade i filtar med tända ljus på bordet så klockan hann bli midnatt hinna vi lät myggen ta över kvällen. Men äntligen kom kvällen då man kunde sitta ute hela kvällen. Fler såna tack:)

Men idag blev det en tvärtom dag mot igår. Grått och kyligt ute så blev en innedag. Så jag har fortsatt målat fönstren och haft tid med Trollungen. Vi tände till och med ljus till fikat eftersom två fönster stått på vid gavel hela dagen och det brinner fortfarande. Så nu luktar det Voluspa chrisp champagne i huset och jag har sockor och tjockkofta på mig då det fortfarande är lite för svalt här inne. Och lite mysigt är det allt. Om det håller sig till att bara vara en innedag.

Nu ska det skrubbas bort vit färg på kroppen.
Sen kika in och ser hur er helg varit!

Kram kram   

8 kommentarer:

 1. Åh, så fräscht och fint det blev! Ja, det blir ju en enorm skillnad när bruna fönster målas vita... såååå tråkigt att måla som sagt, men helt klart värt besväret sen! :) Jag gillar verkligen ert sovrum! Perfekt kombo av mysigt och stiligt.
  Ha det fint!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Jag gillar verkligen att kika in här, du skriver så genuint och bra! Kikar in här ofta fast jag haft lite bloggpaus i några veckor, kan ju inte hålla mig ifrån helt:)
  Låter som att du haft en mysig helg, vill gärna ha soliga dagar men uppskattar även dessa gråa kalla dagarna om de inte dyker upp för ofta;)

  Ha det gott fina du!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev, här latar jag mig bara på de första semesterdagarna....stor kram Diana

  SvaraRadera
 4. Det blev jättefint, helt klart värt det tråkiga jobbet. Och inomhus dagar är så mysigt ibland, bara de blandas upp med riktigt soliga dagar så... :) Ha det fint! Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Oh så ljust och fräscht. Vart har du köpt den lilla blomsterbänken/pallen? Superläcker

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com

  SvaraRadera
 6. Vad fint ni har det och fint med nymålade fönster. Det är så ljust och fräscht med vita fönster!

  Ha det fint! /Linda

  SvaraRadera
 7. Det blev himla fint, kan tänka mig att det var skönt att få bort det bruna!
  Måla är det bästa jag vet men smaken är som baken, hehe..:).

  kramen

  SvaraRadera