söndag 28 juli 2013

BARA HAFT HELG

Det händer ju inte, som jag påtalat tidigare, så mycket på inredningsfronten inomhus. Men en ny tavla har kommit upp i hallen och då fick NY tavlan stå på bänken i köket så länge. Tillsammans med fikonträdet som jag flyttar runt lite överallt. (Måste nog köpa mig nån till..) Vad det är för tavla som hänger i hallen kommer i ett inlägg snart:)


Helgen har susat förbi i högt tempo. Och i de varmaste tempot också. (Har ni också ställt fönstren på vid gavel på nätterna men ändå svettats och pustat? Det har vi.) Sommarstugan i fredags för att sedan snabbt hem igår och göra sig fin till bröllopsklockorna ringde kl 14 för min fina vän Annika och hennes Danne. Ett jättefint bröllop! Och idag har vi busat med Trollungen och målat staketpinnar. Någon har kanske noterat i ett tidigare inlägg att fyra buskar som stod precis nedanför altan är uppgrävda och istället ska staket dit. Och nu är vi alltså i den tråkiga målarfasen. 

Så semestern lunkar på. Med en salig blandning av husfix, festligheter och en massa familjemys!
(därav lite glest på inlägg här..)

Hoppas ni haft en bra helg!

3 kommentarer:

 1. Kul med ny tavla! Spännande att få se sen... :)
  Japp, känner igen det där med öppna fönster och svettningar... gaaah.
  Jag måste nog också ta och köpa mig ett (eller flera!) fikonträd. De är ju så dekorativa! Är de lättskötta också..? Jag har inte de mest gröna fingrarna nämligen... :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Härligt precis som semestern ska vara då med sol, bad, svett :) bus och projekt.
  Va fint du har de där, gillar verkligen din tapet.

  Ja uj va varmt de har varit, haft öppet överallt men ändå suckat o svettats på natten, men de ska
  ju höra sommaren till. O sommaren kan vi inte klaga på i år inte!

  Jo men visst sörru då bor du på "min" gata som jag växt upp på, nr12 busade jag runt i!! Huset som syns i bakgrunden när du har den fina svarta klänningen på dig är mina föräldrars grannars hus. Tyckte de kändes igen.
  Så de kan va!!

  Men vart har ni stugan då? Vi har våran sommarstuga i högsjön, mitt emot badplatsen. Jag o bror har ett hus på tomten o mina föräldrar de större med toaletten.

  Ha en bra måndag
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. hallåj
  du ser ut att ha en perfekt sommar! bad värme och bus med lilltjejen :)
  vad mysigt det måste vara att ha en egen sommarstuga, och vid vattnet dessutom!!
  ha en fin vecka
  mia

  SvaraRadera