torsdag 18 juli 2013

BARA HAFT LÅNGTORSDAG

Den långa jobbtorsdagen är slut och jag har fått mycket gjort idag och jag börjar se skrivbordet under högarna med kundmappar som legat där. Och jag har hunnit mejla med min mentor Karin som är så vansinnigt rolig och alltid får mig att skratta hysteriskt. (Idag åt en hemsida hon googlat fram där en man ställde horoskop och samtidigt förde en vänsterpolitisk åsikt in i horoskopet. Ja, precis. Det kan man ju också göra). Och hjärnan har automatiskt börjat att ställa in sig på att från och med imorgon radera allt vad sifferkombinationer är. Och vad gäller kundmappar och dyl så kommer jag knappt ens efter imorgon förstå hur man öppnar en mapp. Än mindre tyda innehållet i den.
Jag älskar mitt jobb men oj vad jag också älskar ledighet på sommaren.
Så en dag till sen slår jag helt av jobbhjärnan. Men nu är jag hemma och sambon överraskar med att ha avslutat ett av det där projekten som var så roligt att påbörja men så vansinnigt trögt att avsluta. Visar sen för nu ska det ätas röda vinbär vi plockat från trädgården.

5 kommentarer:

 1. Så skönt att få semester!! Själv ska jag tillbaka till jobbet några dagar nästa vecka men mer semester väntar efter det.
  Så söt hon är Wilma näsr hon smaskar vinbär ;) kram Suss

  SvaraRadera
 2. Förstår att du längtar till semestern nu... Bara vara och släppa allt, få någon sovmorgon (förhoppningsvis) sen tycker jag allt kvällarna när dom sover är så guldvärda och få lite egentid men det är jag det ;-)
  En riktigt sötis ni har :)

  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Jag ska göra mitt bästa för att hålla hortensian vid liv=)
  Låter underbart! Så härligt när man älskar sitt jobb, och lika härligt att få njuta av ledighet och tanka energi. Så många fina bilder du bjuder på!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Underbart med semester! Hoppas sista jobbdagen går riktigt bra och att du sedan får en ljuvlig semester!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Härligt med semester,är på min första vecka nu och njuter för fullt kram Diana

  SvaraRadera