tisdag 2 juli 2013

BARA LAMPAN TRÅLNy lampa på bänken i köket Och det blev trål från ikea. Like på den! Jag vet inte när jag hade en sådan här morgon senast. En ensammorgon. Trollungen sover hos sin mormor och morfar. Och Sambon är på jobbet sedan länge. Och vad jag kan tycka om att vara själv hemma. Få tassa omkring i morgonrock på tidig morgon. Nynna på en låt när jag sminkar mig. Äta frukost i lugn och ro. Och njuta in tystnaden. 

Ja. Nu kan jag njuta av att vara själv. Vilket det inte alltid varit. När man var en rastlös och vilsen själ. Känslomänniska utan kontroll. Innan alla bitar faller på plats. Innan man känner den där känslan att jag är själv men inte ensam. När man känner att jag har de finaste av dem alla runt i kring mig även när jag är själv. Jag är en känslomänniska in i ryggmärgen och jag älskar känslan av trygghet. Att känna tryggheten när jag är som mest otålig. Eller som mest ivrig på väg mot ny utmaning. Eller när jag lite för mycket vill ha som jag vill.
Då älskar jag den. Tryggheten av mina nära som inte gör mig ensam.


Nu tar vi tisdag.
Med en längtan efter min Trollunge.


Kram kram  

2 kommentarer:

 1. Superfin lampa och underbar tapet där i bakgrunden! Ja, visst längtar man ihjäl sig efter de små när man inte har haft dem nära på ett tag.

  Kram
  Rebecca
  http://pilotfrun.se

  SvaraRadera
 2. Med åren kommer oftast insikten om vem man är och vem man inte vill vara.. Njut av din egentid! :)

  SvaraRadera