torsdag 18 juli 2013

BARA LÅTA SOMMAREN LYSA INDet händer inte jättemycket på inredningssidan i vardagsrummet (eller i hemmet överhuvudtaget) under sommaren inte. Jag är sån som istället skriver långa listor och sparar ned varenda inspirationsbild jag kommer över på telefonen på saker som ska göras där när det istället lider mot sensommar och hemmet ska förberedas och donas för lite svalare kvällar. När mörkret på ett smygande sätt tar över kvällen och man på ett annat sätt uppskattar att vara inne. (än nu när man mest går in och hoppas det ska svalka lite). Och eftersom vi bara bott i huset sedan i våras så hann inte hemmet få den där sista lilla kärleksfulla omsorgen. Utan bland tapetsering, fönstermålning och en sommar som tog fart med altanbygge så har det mest bara blivit lite lull här och lite lull där. Men snart. Snart ska köksbordet fyllas av bilder och idéer och huset av lite kärleksfull omsorg.

Men till dess njuter vi av morgonljus som strålar in i vardagsrummet. Och sommarblommor som avbyter varandra på soffbordet. Och det är inte fy skam, det räcker långt på sommaren.

3 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Snyggaste vardagsrummet har du!
  Å vad jag känner igen mig! Hör sparas också inspirationsbilder till hösten och på kvällarna innan jag ska sova ligger jag och läser inredningstidningar från förra hösten, har massor av planer i mitt huvud:) hihi så tokig man är:)

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Ni har det så fint i ert vardagsrum så ingen anledning att sommarfixa där inte. Fast jag vet känslan, att man blir sugen på att förändra här hösten/sensommaren kommer. Ha en go sommar! Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Ni har det så himla fint!
  Ja visst är det härligt att spara inspirationsbilder och låta idéerna gro i skallen... :)
  Kram kram

  SvaraRadera