torsdag 4 juli 2013

BARA LITE NYTT


Och visst kom jag hem med en liten påse från HM. Eller kanske inte så liten men så billig.


Det blev en blus och två byxor. Har en förmåga att alltid köpa byxor när jag shoppar. Och ändå tycker jag inte att jag har några när jag står och trampar framför garderoben på morgonen.
Känner ni igen er?Gulddetaljer på byxorna för 75kr!! Dubbellajk på den!

Blus 50:-. Ja ni hör ju. Som en liten godispåse ju.Idag har det varit en typisk torsdag. (Förutom att jag fick hem en efterlängtad Trollunge som jag pussat och kramat ifatt innan hon nyss slocknade för natten). Jobbat lång dag och då brukar min morgon börja med att jag tror att någon skojar med mig när klockan ringer och att jag aldrig tror att det ska bli kväll. Och fler än jag har gäspat på jobbet och vi alla har skyllt på vädret som varit regnigt och grått. Vet inte om det är det eller helt enkelt bara lite vanlig torsdagströtthet som lätt slår till när veckan börjar lida mot helg. Men dagen gick och det med ett projektarbete som sysselsatt mig hela dagen. Och nu ska jag hitta dammsugaren och ta en svängom med den. Och sen lägga ut benen i soffan och längta in fredagen och helgen. Alltid lika skön känsla.

Hoppas ni har en mysig kväll!

7 kommentarer:

 1. Vilka fynd, snyggt!

  Ni verkar haft det riktigt bra igår, synd med restaurangerna men det lät inte fel med pizza, godis och mys i soffan, det lät nästan bättre ;).

  Må gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Vilka fynd...nästan gratis. Men du vad är det med byxor, jag köper också en massa byxor. Det är precis som om det är lättare men det borde det väl inte vara? Konstigt det där. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj..det kallar jag riktiga FYND..:-)
  Jättefint!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Wow, vilka fynd!!! Jag borde verkligen ge mig ut på rean... tycker allt som oftast att "jag inte har några kläder"...
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Oj vilka fynd och fina färger! Önskar jag var likadan som alltid handlade byxor. Blusar toppar tröjor klänningar roffar jag åt mig i all hast och provar sällan, de passar liksom. Men byxor, herregud- hemskt! Kram

  SvaraRadera
 6. Så härliga fynd. Lite sur över att jag inte ens orkar spana in rean nu....men kan erkänna att jag längtar som en tok efter att slippa känslan av att ALLT sitter som ålaskinn....! Men inte långt kvar nu.

  Tycker ändå det låter som ni fick en mysig dejt. Avslappnat och skönt, kanske inte som ni tänkt men som sagt....som ni vet går hem.

  Ha nu en härlig fredag och Trevlig Helg, kram

  SvaraRadera
 7. Ojää sådana fynd är mega dubbellajk på!!! Tycker nästan man kan känna att realappen har någon typ av armar som sträcks ut och drar i en när man går förbi hehe...
  Tycker att eran dejt lät väldans trevlig... Kan vara skönt att bara få vara hemma själva på tu man hand..
  Ha en fin fin dag
  Kraaam Sandra

  SvaraRadera