måndag 22 juli 2013

BARA LIVET
Det är fler som har sagt det. Det måste ha varit varmaste dagen idag. 

Så vi packade oss iväg till stranden. Och vi kom dit tidigt när sjön och stranden fortfarande var orörd. Och med en Trollunge som fick ögon stora som klot när vi kom fram och pekade mot sjön och stranden och tjöt av glädje. Så vi har jagat henne på stranden. Plaskat i vattenbrynet och haft picknick under träden i skuggan när solen stod som högst på himlen. 

Och nu är huden ännu lite mer märkt av solen och jag ska läsa nya Mama jag köpte med mig till stranden men som fick ligga orörd då Trollungen hela tiden ropade mamma och sprang och pekade på fåglar som flög över vattnet och då sprang sitt fortaste ned till vattenbrynet. 

Men det är ju livet det här. Det finaste i livet. Dagar med Trollungen. 
Och min lilla fina familj.

4 kommentarer:

 1. Halloj, och tack för titten hos mig. Kan tänka mig att det är full rulle på stranden med en sådan liten solstråle som har mängder av spring i benen.
  Mamma C

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där från när barnen var små, man fick inte sitta still en sekund och var det tyst en liten stund så blev man misstänksam. Lite skillnad nu när de är 7 och 5. Skönt med stranden :) Ha en bra kväll! Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Vilka mysiga bilder!!! Ni är en fin liten familj ni :) Skönt med strandhäng, önskar jag också kunde få tillbringa mer tid där. Men det kommer fler somrar, där det inte bara är renovering i fokus. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Åh, underbara bilder, det är såna här dagar man kan leva länge på kram Diana

  SvaraRadera