tisdag 30 juli 2013

BARA NYBAKTA BULLAR


Idag har jag bakat bullar. Hur gott är inte det? Och för att få dem så saftiga och mumsiga som möjligt så har jag alltid i 1 burk vaniljkesella i degen. Och byter ut sockret till vit sirap istället.
Och gott blir det!Jag är i en paus. Ska snart tapetsera klart. Så kikar in här lite snabbt och äter ännu en nybakad bulle. Hur kan man bara låta bli när det doftar bullar i hela huset. Så vi har gofikat på bulle och kall mjölk idag, jag och Trollungen. Och ljusen är tända och även mysiga kvällslampor så det fortsätter vara en mysig inne dag. Renget har öst ned hela eftermiddag så man behöver inte ens funderar över att gå ut.

Men tapetsering var det ja. I tvättstugan som har stått halvfärdig nu alldeles för länge. Men nu kommer tapet upp på den väggen som inte ska vara vit som de andra. Och om någon dag får ni se resultatet.


Hoppas ni har en mysig kväll ni med!


8 kommentarer:

 1. Mums, nybakat är väl det bästa som finns.....gott! Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Åh gott med bullar!
  Söt hon är din trollunge, hur gammal?

  Blev strul med lämningen så när jag just kom hem från jobbet är hon inte hemma än.
  Min sambo fick själv åka hela vägen till Laxå o hämta henne efter jobbet.
  Längtar efter henne o hennes kramar o pussar!

  Åh tack för inputten om stolarna, vet ej hur jag ska göra. Sambon sa
  att de där bestämmer jag bäst. Jo fast nu vet jag ju inte riktigt.

  Får se hur de blir.


  Jo 12an har rätt stor tomt, när jag va liten va vi de enda barnen på gatan.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Bullar med kall mjölk är ju så barnsligt gott..!
  Vilket charmtroll hon är er Wilma! :)
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Härligt med nybakade bullar! Och de var goda oxå ser jag ;)
  Spännande med ny tapet, kram Suss

  SvaraRadera
 5. Låter ljuvligt gott med nybakade bullar! Inte mycket som slår det:) Har faktiskt varit bra sugen på det länge nu, bara inte kommit mig för att baka:) Mysigt med tända ljus, särskilt på sommaren tycker jag. Och fin inredningsinspiration där nedan!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh va mumsigt med nybakade bullar. Det såg verkligen ut som att de var uppskattade :)

  Må så gott.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Å så gott!!!
  Så du har vaniljkesella och vit sirap i, det lät ju hur gott som helst:)
  Så mysigt med en innedag, man behöver såna med på semestern:)
  Idag ser det dock ljusare ut, men dock ganska kallt så här på morgonkvisten.

  Ha en fin dag!

  Kram på dig fina!

  SvaraRadera
 8. Gud vilken söt trollungen du har!

  SvaraRadera